Aidake leida: muusik Antti Kammiste kass on kadunud

Elu24
Copy
Aidake leida: muusik Antti Kammiste kass on kadunud
Aidake leida: muusik Antti Kammiste kass on kadunud Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Muusik Antti Kammiste teatas Facebookis, et tema kass Ufo on kadunud. Kuulutusest on möödas kaks päeva ja koduloom ei ole ikka veel koju naasnud.

«Minu bengal Ufo läks seiklema, ta on keerukas isiksus, pigem arg, aga uudishimu vist võidab,» kirjutas Antti Kammiste Facebooki. 

«Kadus küll Haapsalus, aga kes teab, vbl ilmub välja kusagil mujal. Kiip on registreeritud Antti Kammiste nimele ja kiisu nimi seal ka Ufo. Kiip asub vasakul pool kaelal,» andis Kammiste inimestele lisainformatsiooni.

Esmasest kuulutusest, mida on jagatud üle 600 korra, on nüüd möödas kaks päeva, kuid kassike pole ikka koju naasnud. Kammiste ei ole ise käed rüpes istunud, vaid on püüdnud ka kodulooma üles leida.

«Ufo on ikka kadunud. Olen otsinud üksi, emaga ja sõpradega. Paljud sõbrad on otsinud omal käel,» kirjutas muusik täna, tänades kõiki, kes on samuti loomakest otsinud. 

«Aga endiselt on palve, kui keegi näeb või teab temast midagi, olgu ta kasvõi hukka saanud kurval moel, andke teada! Teadmatus on kõige hirmsam,» lisas Kammiste.

Selle aasta jaanuaris läks kaduma Tomi ja Anni Rahula koer Fifa. Abipalve koera leidmisel levis samuti sadade eestlasteni, kuid viimastel andmetel nemad oma koera ei leidnudki. 

Tomi Rahula koos kaduma koera Fifaga.
Tomi Rahula koos kaduma koera Fifaga. Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles