Tõeline jumalanna! Jennifer Lopez tähistas 50. juubelit särava ja meeletu peoga

Elu24
Copy

Popstaar Jennifer Lopez (50) tähistas sel nädalal uhket juubelit ning tegi seda särava peoga Miami, Floridas. Laulja kandis säravat rihmadega kleiti ning Lopezi käevangus oli tema peigmees Alex Rodriguez (43).

Poplaulja Lopez tähistas kolmapäeval oma 50. sünnipäeva popdiiva Gloria Estefani saarel, mis asub Miamis. Lisaks Rodriguezele tulid Lopezi sünnipäeva tähistama ka laulja Ashanti, räppar Fat Joe ning DJ Khaled abikaasadega. 

Laulja jagas meeldejäävast sünnipäevapeost mälestusi ka sotsiaalmeedis. Instagrami postitas Lopez koguni kaks videot, kus tantsib ja koguni räpib energiliselt DJ Khaledi esinemise ajal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE FROM THE BRONX, NEW YORK ✨?A different view of last nights celebration...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lisaks jagas Lopez oma 97 miljonile fännile ka kolme pilti ühes postituses. Laulja kirjutas, et sünnipäev oli meeldejääv ning lausa unelm. «Ma olen teie ilusaid sünnipäeva videosid vaadanud ja vist 20 korda juba nutnud,» lisas Lopez emotsionaalselt. 

Meenutusi popstaari meeletust sünnipäeva peost jagas sotsiaalmeedias ka DJ Khaled. «Mul oli nii lõbus,» kirjutas ta postituse pealkirjas. Hea peo eest tänas ka peopaiga omanik, Gloria Estefan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY BDAY @jlo I had so much fun ! @jlo bday party AMAZING !

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled) on

Ka Ashanti jagas Instagramis Lopezi sünnipäeva. Kuigi laulja keskendus rohkem enda särava kleidi näitamisele, siis on vilksamisi näha ka säravat peopaika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details ✨

A post shared by Ashanti (@ashanti) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles