Plagiaadiga vahele jäänud Rainer Vakrast saab jälle koolipoiss (4)

Elu24
Copy
Rainer Vakra
Rainer Vakra Foto: Remo Tõnismäe

Valimistel riigikogust välja jäänud sotsiaaldemokraat Rainer Vakra (38), kelle aastatetagune Tallinna Ülikooli bakalaureusetöö keskkonnakorralduse erialal on plagiaat, läheb nüüd jälle uuesti kooli. 

«Nüüd sügisel võtan ette bakalaureusetöö kirjutamise keskkonna teemal, mis on tuttav ja südamelähedane, seega loodan töö poole aastaga valmis saada ning talvel kaitsta,» lubab Vakra entusiastlikult. 

Poliitik asub õppima Tallinna Ülikooli, kus varasemalt esitatud bakalaureusetöö selle aasta märtsis plagiaadiks tunnistati. «Tallinna ülikoolis olen varem ka magistrikraadi omandanud ja mulle see kool meeldib, see on hea kool,» kiidab Vakra ja usub, et kool muid tegemisi segama ei hakka.

«Volikogu istungid on ühel õhtul iga kahe nädala tagant ja see õppimist kindlasti ei sega. Aga selge see, et töö, pere ja kooli vahel enda jagamine nõuab head ajaplaneerimist,» teab ta rääkida. 

Vakra elus on muudki uut. Tema elukaaslane Marilin Look (34) ootab nende teist poega. Ja sügisest sõelub Vakra Brüsseli vahet, et nõustada Sven Mikserit, kes valiti Euroopa Parlamenti.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles