Kuumalaine ajal purustas briti kodanik koera päästmiseks autoklaasi, kuid lugu sai üllatava pöörde

Elu24
Copy
Koer. Pilt on illustratiivne.
Koer. Pilt on illustratiivne. Foto: Dog Trust / SWNS.com / Dog Trust / SWNS.com

Facebooki gruppi, mis on mõeldud Suurbritannias asuva küla Westoni elanikele, jäeti anonüümselt kiri, mis mõistab hukka autoklaasi lõhkunud kodanikku. Postituse kommentaarides astuti aga just klaasilõhkuja kaitseks välja.

Westoni külas läks Facebooki gruppi anonüümselt kirjutanud kodanik 20 minutiks tütrega poodi. Kõik see juhtus aga hiljutise kuumalaine ajal. Kui naisterahvas poest tagasi tuli, oli tema autoklaas katki löödud, et päästa tagaistmel magavat koera. 

Tegelikult oli tagaistmele hoopis väga realistlik mänguasi, mis meenutas möödujale ilmselgelt päris koera. 

Autoomanik oli juhtunu üle aga väga pahane, ning küsis oma anonüümses postituses klaasilõhkujalt: «kuidas sa saad nii rumal olla?» Lõpetuseks lisas kodanik, et tema autoklaasi lõhkunud isikul peaks häbi olema.

Postitust kommenteerinud inimesed aga vihase kirjaga ei nõustunud, ning kaitsesid hoopis autoklaasi lõhkunud isikut. Paljud tõid välja, et mänguasi näeb välja nagu koer ning nemad oleks seda tagaistmel märgates arvatavasti sama teinud. 

«Hästi tehtud, inimene, kes sa arvasid, et see oli päris koer, ole tänulik, et inimesed hoolivad,» kirjutas üks optimistlikult.

Teine kirjutas kodaniku vihase kirja ümber: «Ma tulin pärast 20 minutit auto juurde tagasi ja nägin, et auto tagumine klaas oli lõhutud, kuna ma jätsin reaalset koera meenutava mänguasja autosse aasta kõige kuumemal päeval. Kuidas ma sain nii rumal olla?»

Antud kommentaar on valitud ka üheks kõige populaarsemaks selle postituse all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles