Hipi süüdistab oma varalahkunud väikelast nende 12-liikmelise pere karmis saatuses

Elu24
Copy
Kurvastust tundev naine. Pilt on illustreeriv.
Kurvastust tundev naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Scanpix / Godong

Rebecca Soetekouw on pärit Austraaliast, peab ennast hipiks ning on elanud peaaegu kolm aastat perega purjejahil. Hetkel on nende peres 10 last, nende üks noorimatest suri õnnetuse tagajärjel juuli alguses. Daily Mail teatel võib perekond aga peagi kodutuks jääda ning pereema süüdistab selles oma varalahkunud väikelast.

Perekonda juuli alguses tabanud õnnetus juhtus Austraalias, Sydneyst põhja pool asuval Hawkesbury jõel. 3-aastane tüdruk kukkus üle parda vette, kuid vetelpäästjad, kes lapse leidsid, ei suutnud teda päästa.

Nüüd teatas Rebecca, praeguseks kustutatud sotsiaalmeedia postituses, et lastekaitse amet on keelanud perel jahil elamise. Naise sõnul hinnati purjejaht, mida pere juba kaks ja pool aastat koduks pidas, liiga väikseks. Viimased kolm nädalat on pere veetnud ajutises majutuses.

«Meile öeldi, et meil on neli nädalat aega, et Sumbawa parandada või see võetakse meilt käest,» teatas pereema. Ta lisas, et jahti hävitamisest päästmiseks peaksid nad maksma natuke üle 6000 euro. Perel soovitati tagasi nende farmi naasta, kuid seda peavad nad enda elus suureks tagasilöögiks.

«Kõik meie valikud on meilt ära võetud, sealhulgas ka meie tütar,» teatas Rebecca kurvalt. «Ma ei saa muud teha, kui vihane olla - vihane olukorra üle, vihane valitsuse pärast, vihane enda peale ja isegi oma surnud lapse peale,» jätkas ta postituses. 

Rebecca lisas. et: «kui ta (nende tütar - toim.) ei oleks uppunud, siis poleks seda kõike juhtunud.» Naise väitel ei ole nende 12-liikmeline perekond hetkel leinamiseks aega leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles