Bikiinipildi postitanud Liza Lind näitab, et Instagramis pole kõik alati nii, nagu pealtnäha paistab

Elu24
Copy
Liza Lind.
Liza Lind. Foto: Instagram

Eesti meigikunstnik ja maailmarändur Liza Lind postitas sotsiaalmeediasse pildi, mille juures selgitab, kuidas Instagramis nähtu pole alati sulatõsi.

«Ma näen välja, nagu mul oleks ülimalt lõbus, aga tegelikult oli väljas 40 kraadi, mul oli dehüdratsioon ja mul polnudki üldse nii lõbus,» kirjutas Liza sotsiaalmeedias humoorikalt.

Liza Lind pole mitte esimene, kes on sellele tähelepanu juhtinud, et igat fotot sotsiaalmeedias ei tasu puhta kullana võtta. Näiteks Erna Husko näitas juulis samuti enda peal, miks ei tasu uskuda kõike, mida me Instagramis näeme.

«Me ei saa lasta kõigel, mida Instagramis näeme, panna ennast ebamugavamalt tundma,» nentis Husko toona. Loe sellest rohkem SIIT!

Elu24 juhtis samuti probleemile tähelepanu märtsis, kui avaldasime artikli «VAATAME JA VÕRDLEME: sotsiaalmeedia kõverpeegel - kuulsad instakaunitarid pole kaugeltki nii saledad ja siledad, kui fotodelt paistab!»

Kirjutasime toona, et see on vana tõde, et ajakirjades ja reklaamides pilte retušeeritakse, aga et õnneks on nüüd üha enam hakatud rääkima ka sellest, et isegi sotsiaalmeedias vohab tihtipeale võltslikkus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles