Uus info: FIA president Jean Todt avaldas, et Schumacher «võitleb» oma tervise taastamise nimel

Elu24
Copy
Michael Schumacher ja Jean Todt 2006. aastal.
Michael Schumacher ja Jean Todt 2006. aastal. Foto: Scanpix / AP

FIA president Jean Todt (73) avaldas, et Vormel 1 sõitja Michael Schumacheri (50) «võitleb» oma tervise taastamise nimel.

Todt andis hiljuti intervjuu raadiojaamale Radio Monte-Carlo, kus rääkis muuhulgas ka legendaarsest vormelisõitjast, vahendab Daily Mail.

FIA president, kes on Schumacheri üks lähedasemaid sõpru, sõnas, et vormelisõitja teeb «häid edusamme» ja et nad vaatavad vahel koos telekast vormelisõite.

Ta lisas: «Olen selliste väidetega alati ettevaatlik, kuid see on tõsi. Vaatasin võistlust koos Michael Schumacheriga tema kodus Šveitsis.»

«Michael on parimates kätes ja majas hoolitsetakse tema eest hästi,» lisas Todt.

«Ta ei anna alla ja võitleb edasi.»

Samas avaldas 73-aastane mees, et teda kurvastab, et tema sõbral esinevad raskused suhtlemisel. «Tema pere võitleb täpselt sama palju ja muidugi ei saa meie sõprus olla sama, mis see kunagi oli.»

«Seda seetõttu, et ei suhtle enam nii nagu varem,» lisas mees.

2013. aastal juhtus Schumacheril Prantsuse Alpides suusatades ränk õnnetus. Ta kukkus peaga vastu kaljut ja sai raske peatrauma, kirjutab Vikipeedia.

Schumacher toimetati peale õnnetust haiglasse ja viidi kunstlikult tekitatud koomasse. Ta oli koomas kuus kuud 29. detsembrist 2013 kuni 16. juunini 2014 ja viidi Grenoble'i haiglast edasiseks taastumiseks Lausanne'i Ülikooli haiglasse. 

9. septembril 2014 toimetati ta koju, kus jätkub tema ravi ja meditsiiniline rehabilitatsioon eraviisiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles