Just see lugu purustas muusikamaailmas 23 aastat püsinud Mariah Carey rekordi!

Elu24
Copy
Ameerika räppar Lil Nas X, kelle hittlugu «Old town road» püstitas uue Billboard Hot 100 edetabeli rekordi
Ameerika räppar Lil Nas X, kelle hittlugu «Old town road» püstitas uue Billboard Hot 100 edetabeli rekordi Foto: Scanpix / AP

Ameerika Billboard Hot 100 edetabelis on 17 nädalat ja ühtlasi kõige kauem esimesel kohal, pärast 23 aastat, püsinud Lil Nas X lugu «Old town road» koos Billy Ray Cyrusega. Ameerika räppar võttis rekordi üle 16 nädalat tipus püsinud Mariah Carey ja Boyz II Men duetilt «One sweet day», vahendab The Guardian.

Oma tänusõnad saatis fännidele Lil Nas X videona Twitteris. «Ma olen praegu WC-poti peal, aga ma tahtsin öelda, aitäh igaühele, kes on selle hetke minu jaoks võimalikuks teinud,» ütles Lil Nas X kaamerale rekordi purustamise kohta.

Lool kaasa löönud Billy Ray Cyrus tähistas samuti sotsiaalmeedias uhket saavutust. «17 on mu uus lemmiknumber!» kirjutas kantrilaulja rõõmsalt ja lisas, et tema eesmärk on alati olnud muusika tegemine, mis puudutab inimesi üle terve maa.

Lil Nas X uhke saavutuse üle tundis rõõmu ka eelmise rekordi omanik Mariah Carey. Poplaulja saatis räpparile õnnitlused Twitteris: «Saadan armastust ja õnne Lil Nas X'ile muusika ajaloo kõige kauem püsinud rekordi purustamise puhul!»

Kuula Ameerika kõige populaarsemat lugu:

Kuula ka Mariah Carey lugu, mis 23 aastat Billboardi rekordit hoidis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles