Pildid: kass peitis end haagissuvilasse ja puhkas kolm nädalat Prantsusmaal

Inna-Katrin Hein
Copy

Ühendkuningriigis Lääne-Yorkshire’is Leedsi piirkonnas Garforthis elav paar läks juuli alguses haagissuvilaga Prantsusmaale puhkusele arvates, et nende kass Squish jäi koju.

50. eluaastates Jane ja Paul Brown olid jõudnud Prantsusmaale Lille’i, kui järsku ilmus haagissuvila voodi alt nende kass, kes oli nende teadmata kaasa tulnud, teatab yorkshireeveningpost.co.uk.

Neil ei jäänud muud üle, kui kass endaga kolmenädalasele Prantsusmaa puhkusele kaasa võtta. Nad pidid talle passi taotlema ja kaitsesüsti tegema ning ta karantiini panema.

Garforthi St. Mary kirikus vikaarina töötava Jane Browni arvates võis kass end haagissuvilasse peita siis, kui ta abikaasa Paul reisiasju sinna viis.

«Arvan, et kass peitis end haagissuvilas ligi ööpäeva, enne kui me ta leidsime. Pidime helistama sõbrale, kes lubas kassi eest meie äraolekul hoolt kandma, et kass tuli meiega kogemata kaasa. Siis helistasime tuttavale loomaarstile, et mida me kassiga tegema peaksime. Ta soovitas meil lasta Prantsusmaal teha marutõvesüst ja taotleda loomapassi, nii me tegimegi,» sõnas inglanna.

Prantsusmaal oli sel ajal kuumalaine ning paaril tuli nii enda kui kassi jaoks leida midagi jahutavat. Nad piirdusid vaid Prantsusmaa põhjaosas ringi sõitmisega, sest lõunaosas oli väga kuum.

Inglaste kass peitis end haagissuvilasse ja tegi Prantsusmaa reisi kaasa. Pildil on kassil kuuma tõttu jahutav tekk ja jääkott
Inglaste kass peitis end haagissuvilasse ja tegi Prantsusmaa reisi kaasa. Pildil on kassil kuuma tõttu jahutav tekk ja jääkott Foto: Paul Brown /SWNS.COM/Scanpix

Kass Squish oli reisi ajal nende haagissuvilas karantiinis.

Paar oli õnnelik, kui nad koos kassiga lõpuks pärast kolmenädalast rännakut ja 2400 kilomeetri läbimist õnnelikult koju tagasi jõudsid.

Kaart, millel on näha inglise paari teekonda Prantsusmaal
Kaart, millel on näha inglise paari teekonda Prantsusmaal Foto: Google /Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles