Naljavideo: Jüri Ratas on Hitler, kes peab Helmede tõttu vabandama

Elu24
Copy
Pildil Mart Helme, Jüri Ratas.
Pildil Mart Helme, Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Klipile filmist «Allakäik» on kombeks lisada subtiitrid, mis annavad loole uue konteksti. Nüüd on video saanud kätte Eesti naljaninad, kes on subtiitritega kajastanud Eesti aktuaalseid sündmuseid.

Filmi «Allakäik» originaalses klipis toimub erakorraline koosolek, kus natsipartei tippjuhid selgitavad Adolf Hitlerile hetkeolukorda. Kuna saksa keelt mõistavad vähesed ja Hitleri emotsioon videos on meeldejääv, siis on paljud seda kasutanud oma «loo» jutustamiseks.

Nüüd sattus video Eesti naljaninade kätte, kes videole oma subtiitrid andsid. Kuna Helmeid on ikka ja jälle natsideks kutsutud, siis ei olnud väga keeruline nende videosse paigutamine.

Video algab sellega, kuidas Hitlerile, keda videos nimetatakse peaminister Jüri Rataseks, antakse teada, et välislähetuse ajal ütlesid Helmed, et Tallinna Ülikoolist tulevad hobusevargad, Euroopa liit on sama, mis Nõukogude liit, ning president peaks tagasi astuma.

Hitler/Ratas vastas: «Seni, kuni nad peksavad segast kuskil tagatubades, on kõik korras.»

Hitleri nõunikud vaatavad teineteisele närviliselt ja higistades otsa, justkui otsides sõnu, mida järgmisena öelda.

Üks nõunikest ütleb siis, et Helmed ütlesid seda kõike ajakirjanduses. «Te peaksite jälle avalikult vabandama,» lisas ta.

Hitler/Ratas võtab seda kuuldes prillid peast ja palub tuppa jääda ausatel keskerakondlastel, kes pole kunagi altkäemaksu võtnud.

Ruum jääb peagi inimestest tühjaks.

Hitler/Ratas röögatab siis: «MIS NEIL HELMEDEL VIGA ON? Sai ju kokkulepe tehtud.»

Sellele järgneb suur sõnavaling, kus Ratas neab EKRE juhtfiguure.

Vaata täispikka videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles