Laulja Helen Adamson on leidnud uue silmarõõmu

Elu24
Copy
Helen Adamson.
Helen Adamson. Foto: Erakogu

Eelmise aasta lõpus oma elukaaslasest Taavist lahku läinud Helen Adamson on pikalt tegelenud eneseleidmisega. Koos sellega on tema ellu tekkinud ka salajane noormees, kes on naise südame võitnud.

Kui alles eelmise aasta oktoobris sai Helenit ja Taavit koos näha TV3 meelelahutussaates «Tunnen sind läbi lõhki», siis tegelikkuses oli paari neli aastat kestnud suhe selleks hetkeks purunenud. 31-aastane lauljatar, kes sai oma sõnul Taavi abiga ka depressioonist üle, kirjutas blogis avameelselt, kuidas ta lahkumineku järel toime on tulnud ning kust abi otsinud.

Helen Adamson ja Taavi Tõnnisson Tallinn Fashion Weekil Tallinna Kultuurikatlas.
Helen Adamson ja Taavi Tõnnisson Tallinn Fashion Weekil Tallinna Kultuurikatlas. Foto: Erlend Štaub

«Viimased kolm kuud on minu jaoks olnud elu raskeimad. Kui ma varasemalt olen sõpradega filosofeerinud, et mina ei usu, et on olemas religioonidest tuntud põrgu, sest ma usun, et põrgu on siinsamas maa peal, siis nüüd ma enam ei filosofeeri sellest, vaid olen selles kindel,» kirjutas lauljatar blogis. «Kaotasin enda kõrvalt inimese, keda usaldasin rohkem kui iseennastki ja seda valu ei oska ma kirjeldada muude sõnadega kui põrgu. Ma ei oleks kunagi osanud ette kujutada, et miski võib olla nii raske.»

Lahkuminekut võrdles Helen leinaga. «Kui hetkega oli minu kõrvalt kadunud inimene, kellega ma soovisin kogu ülejäänud elu koos veeta, tunduski, et edasielamine on võimatu. Leina faasid - eitus, viha, kauplemine, depressioon ja aktsepteerimine – käisid suurte lainetena minugi jaoks,» kirjeldas ta.

Lahkumineku järel taipas Helen, et materiaalsel pole tema jaoks tähtsust ning andis ära ligi veerandi oma varast. «Mulle jõudis nii valusalt kohale, kuidas mitte miski, absoluutselt mitte miski ei oma tähtsust, kui meie kõrval pole neid inimesi, keda me armastame,» kirjutas lauljatar blogis.

Nüüd aga tundub, et Helen on kõik selle minevikku jätnud ja leidnud enda kõrvale uue mehe. Helenile meeldib mööda maailma ringi reisida ja postitab sellest ka pilte ja lugusid Instagrami. Nii mitmegi Instagram Story pildi peal on Helenit näha uue noormehega, kes naisele naeratuse näole toob.

Helen Adamson koos uue silmarõõmuga.
Helen Adamson koos uue silmarõõmuga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Elu24 võttis Heleniga ka ühendust, et uurida, kas tegu on tõesti tema uue kallimaga.

«Ma olen otsustanud, et ma hoian oma eraelu privaatsena, kahjuks ma selles osas ei anna kommentaare,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles