Produtsent Kristian Taska avaldab saladuse: Eestisse võib tulla veel üks Hollywoodi film (5)

Elu24
Copy
Kristian Taska.
Kristian Taska. Foto: Sander Ilvest

Christopher Nolan lõpetas oma järgmise filmi «Tenet» Eesti võtted. Erinevate allikate sõnul võib see viia uute Hollywoodi projektide filmimiseni Eestis. Sama arvab ka produtsent Kristian Taska.

Leedu lõikab kasu niinimetatud filmiturismist. Heaks näiteks on ka Netflixi sari Narcos, mis räägib Columbia narkoparunite elust ja mis on osutunud nii menukaks, et iga 10. turist, kes Columbiat külastab, teeb seda seetõttu, et ta on seda seriaali vaadanud. Seetõttu on «Seitsmeste stuudios» külas Eesti produtsent Kristian Taska, kes kommenteerib antud teemat.

«Minule on sellest juba kasu tulnud. Üks Hollywoodi produtsent, kes otsis oma ajaloolisele filmile võttekohti üldse teistest riikidest, tänu sellele, et ta kuulis, et Christopher Nolan filmib Eestis, tuli siia otsima. Ja nagu selgus, siis see ajalooline isik on ka Eestiga seotud. Võib-olla ei tule mitte järgmine film ainult Eestis, vaid saab Eesti ajalugu osaks sellest filmist, mida muidu ei oleks olnud,» rääkis Kristian Taska.

Nagu Elu24 on kajastanud, siis Nolani «Teneti» võtted toimusid küll Eestis, kuid filmis on tegevuspaigaks Ukraina.

Taska lisas, et kui Nolani filmi filmimise ajal oli sellest kasu teistele filmitegijatele, siis pärast filmi esilinastumist võivad turistid ka neid võttepaiku külastama tulla.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles