PAPARATSO: kõmuline ärimees Zand ja klubikuningas Tinn nautisid vanalinna ööelu

Elu24
Copy

Ettevõtja I.J.Zand veetis öö vastu laupäeva Tallinna vanalinnas koos klubikuninga Platon Tinniga. Pealtnägija sõnul istusid mehed Viru tänava välirestoranis ning hiljem liikusid edasi lounge'i DejaVu, mida Tinn omab. Seal oli meestele reserveeritud laud.

Ärimees Zand sattus Eestis meediakära keskele 2017. aastal, kui «Kuuurija» avaldas novembris loo, milles mees luubi alla võeti. Ettevõtja Zand, keda telesaade süüdistas vägistamises ja pedofiilias, pöördus enda kaitseks kohtu poole, et tõestada oma süütust ja nõuda kahjutekitajatelt välja suur kahjutasu.

Zand esitas hagi Katrin Lusti ja AS All Media Eesti vastu ebaõigete andmete ümberlükkamiseks ning varalise ja mittevaralise kahju nõudes. Kohtuprotsess algas sel aastal, 27. mail, Harju maakohtus.

Tinn omab aga mitmeid ärisid ning sealhulgas just ööelu soodustavaid ettevõtteid. Lisaks DejaVu'le, mille kaasomanikuks on Joosep Tinn, kuulub mehele näiteks ka klubi Teater. Koos Zandiga omab Tinn 2012. aastal alustatud kinnisvaraäri LETSDOIT OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles