Video: Kevin Spacey esimest korda peale karmidest süüdistustest vabanemist avalikkuse ees

Elu24
Copy
Kevin Spacey.
Kevin Spacey. Foto: Scanpix / AP

Elu24 kirjutas juuli alguses, et Hollywoodi staari Kevin Spaceyt seksuaalses ahistamises süüdistanud mees keeldus kohtus tunnistusi andmast ja loobus süüdistusest. 17. juulil loobusid prokurörid kõikidest näitleja vastu esitatud süüdistustest. Spacey seisis nüüd esmakordselt avalikkuse ees, vahendab Daily Mail.

Spacey on taas avalikkuse ees, kõigest paar nädalat pärast seda, kui prokurörid tema vastu esitatud seksuaalse ahistamise süüdistustest loobusid. Hollywoodi näitleja, kes tähistas eelmisel nädalavahetusel oma 60. juubelit, korraldas üllatusliku luulelugemise kuntsimuuseumi ees, Itaalia pealinnas Roomas.

Näitleja otsustas esitada Itaalia luuletaja, Gabriele Tinti teose «Poksija». Luuletuse sisuks on tagakiusatud avaliku elu tegelane, kelle valust teda peksev rahvas rõõmu tunneb.

«Mida rohkem oled sa haavatud, seda võimsam sa oled. Ja seda tühjem sa oled,» luges Spacey tähendusrikast luuletust. Mõned teised tähenduslikud read luuletuses olid: «sellepärast olete mulle haua kaevanud. Et mind varjata» ja «lollid!»

«Nad kasutasid mind meelelahutuseks, toites seda rämpsuga,» jätkas näitleja emotsionaalselt luuletuse lugemist, mis sisaldas ka ridu, mis kirjeldasid lõputuid unetuid öid.

Endine teleseriaali «Kaardimaja» staar võis luuletusega kirjeldada talle esitatud süüdistusi 2017. aastal, mis tollal tema karjäärile kindla lõpu tegid. Nüüd, kaks aastat hiljem, on Spacey kõikidest süüdistustest vabanenud ja tundub, et mees on jälle valmis avalikkuse ette astuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles