Vaata pilte: Siret Kotka-Repinski müüb «armastusega loodud» korterit Jõhvis

Elu24
Copy
Tallinn. 23MAR16. 
Keskerakonna fraktsiooni esimeheks valiti Kadri Simson. Jaanus Karilaid osutus mittevalituks. 
Pildil fraktsiooni liikmed SIRET KOTKA ja PEETER ERNITS ja ajakirjanikud
FOTO: ERIK PROZES / POSTIMEES
Tallinn. 23MAR16. Keskerakonna fraktsiooni esimeheks valiti Kadri Simson. Jaanus Karilaid osutus mittevalituks. Pildil fraktsiooni liikmed SIRET KOTKA ja PEETER ERNITS ja ajakirjanikud FOTO: ERIK PROZES / POSTIMEES Foto: Erik Prozes / Postimees

Poliitik Siret Kotka-Repinski (33) müüb pärast lahkuminekut Martin Repinskist (33) korterit Jõhvis. «Armastusega loodud,» kirjeldab Siret korterit ise.

Siret Kotka-Repinski avaldab Facebookis, et müüb korterit Jõhvis. «Armastusega loodud,» lisab ta postituse juurde.

Kolmetoalise korteri hinnaks on 52 000€.

Kuulutuses kirjutatakse ka, et korteris valitseb tõeliselt heatahtlik ja lõõgastav õhkkond.

Lisaks on korteris iga remondi käigus hoolikalt ja armastusega väljavalitud sisustuse deitaili abil loodud maksimaalne mugavus ja kodutunne.

Ka kirjutatakse kuulutuses, et mõned interjööri detailid ja mööbel olid valmistatud individuaalse tellimuse alusel ja toodud kohale välismaalt.

Vaata müügikuulutust ja pilte korterist SIIT!

Veebruaris kirjutas Elu24, kuidas perekond Repinskite ümber levivad kuulujutud, nagu plaaniksid nad lahutada.

Ka kirjutati toona, nagu lõppeks Repinskite abielu Jekaterina Vassiljeva tõttu, kes oli Martini kaunis kolleeg Jõhvi volikogust ja kellega veedeti aina rohkem aega töö ning ka vabal ajal. 

Eelmisel kuul ilmnes, et septembri alguses toimubki Viru maakohtus kohtuistung, kus tuleb arutlusele Martin Repinski hagi Siret Kotka-Repinski vastu abielulahutuse nõudes. See kohtuistung on nüüdseks kohtuplaanidest kadunud, seega võib vaid oletada, et paar jõudis kohtuvälisele kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles