5 põhjust, mis võisid saada saatuslikuks Kätlin Marani ja Urmas Sõõrumaa suhtele (1)

Elu24
Copy
Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa läksid lahku.
Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa läksid lahku. Foto: Maksim Toome

Pikalt vaka all püsinud ja viimaks nüüd avalikuks saanud uudis Kätlin Marani ja suurärimehe Urmas Sõõrumaa lahkumineku kohta on sundinud vandenõuteoreetikud tööle, et välja selgitada, mis võis säravale paarile saatuslikuks saada. 

Viis põhjust, mis võisid paari lahku viia:

1. Keskeakriis. 58-aastane Sõõrumaa huvid muutusid viimastel aastatel järsult. Samal ajal kaotas ta huvi nende asjade vastu, mis varem olid tema jaoks olulised. Tema silm võis peatuda võõrastel naistel ja ta võis olla flirtivam kui varem. Kahtlusteta, see on keskeakriis!

2. Ühishuvide puudumineSuurärimees Urmas Sõõrumaa veetis viimastel aegadel enam aega endas vaimsust arendades - mediteerides ja riitustel osaledes. Tänaseks ekselukaaslane Kätlin Maran jäi sinna, kus ta oli ja oli sunnitud isegi presidendi vastuvõtule oma isa käevangus saabuma. 

3. Elukoha valik. Suurte muutuste tuules soovis Sõõrumaa kolida metsa rüppe, sünnikoju Adilasse. Seal saab rahus ja vaikuses elada. Lounge ja poode täis linnakäraga harjunud Maran mehe meelemuutustega kaasa ei läinud.

4. Naistelembus. Sõõrumaa on kahtlusteta atraktiivse välimusega ja edukas mees pealegi. Monogaamia antud kombinatsiooni puhul on keeruline. 18 aastat kooselu on suur saavutusi niigi. 

5. Maa tuleb täita lastega. Seitsme lapse isa Urmas Sõõrumaa on öelnud, et armastab oma lapsi väga. Miks siis mitte neid juurde muretseda? Noor lastetu kaaslane võib seda rõõmu pakkuda!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles