Kui iluoperatsioonid luhta lähevad: skandaalse juutuuberi büsti näitel

Elu24
Copy
Trisha Paytas
Trisha Paytas Foto: BACKGRID / Scanpix

Skandaalne juutuuber ja tõsielustaar Trisha Paytas (31) jagas oma 2.5 miljonile Instagrami fännile pesupilti, millel oli näha naise luhta läinud iluoperatsiooni tulemust. 

Trisha jagas endast pilti tuttuues pesus, et pakkuda fännidele enda sooduskoodi. «Pesu tekitab igal ajal minus nii romantilise tunde, nii päeval kui õhtul,» kostis Trisha meelalt.

Paljud tähelepanelikud fännid märkasid aga reklaampostituses midagi eriskummalist. Üsnagi läbipaistvas pesus poseerinud Trisha, kes on avalikult oma ilulõikustest korduvalt rääkinud, näitas enda miljonitele fännidele ebaõnnestunud iluoperatsiooni.

Sotsmeediasse ilmunud fotol on selgelt näha, et Trisha rinnanibu asukoht on büstiga võrreldes natuke nihkes. Seda märganud fänn tormas kohe olukorda kommenteerima.

«Ma ei mõista iial, miks kirurg tema rinnanibud nii kõrgele liigutas. See on jube töö,» kostis üks ning teenis oma kommentaariga praeguseks üle tuhande reaktsiooni.

Mõned Trisha fännid, kes eelnevale kommentaarile on vastanud, väidavad, et juutuuber on halvast iluoperatsioonist teadlik, ning soovib neid muuta. Teiste sõnul oli Trisha väitnud, et tahtiski oma rinnanibusid nii kõrgele.

«Mida kõrgemal nibud, seda lähemal jumalale,» lajatas üks fänn selle kõige peale.

Vaata ise, milline näeb välja Trisha luhta läinud iluoperatsioon.

Ligi 5 miljoni juutuubi fänniga Trisha keskendub üha enam ka muusikakarjäärile. Hiljuti avaldas naine loo, kus saab näha ühte vihjet ikoonilisele Britney Spearsi muusikavideole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles