Jabur keiss! «Viiekümne halli varjundi» staar julges oma välimust muuta ja ajas sellega internetirahva pöördesse

Elu24
Copy

Filmist «Viiskümmend halli varjundit» tuntud Dakota Johnson (29) on internetirahva tagajalgadele ajanud, sest muutis veidike oma välimust. Vaata pilte meie galeriist!

Dakota Johnson väisas hiljuti filmi «The Peanut Butter Falcon» esilinastust ja üllatas seal fänne oma uue naeratusega. Nimelt on 29-aastane filmistaar lasknud oma hambavahe sulgeda.

«Ärkasin üles ja sain teada, et Dakota Johnson on lasknud oma hambavahe sulgeda. Ma nutan end nüüd magama tagasi,» säutsus üks Twitteri kasutaja.

«Dakota Johnsonil pole enam hambavahe ja mul pole enam häid eeskujusid, kelle poole vaadata,» lisas veel teinegi Twitteri kasutaja.

Daily Mail uuris ka dr Matt Nejadi käest hambaprotseduuride kohta, kuidas on võimalik hambavahe esihammastel korrigeerida. «Need näevad väga loomulikud välja,» sõnas dr Nejad.

«Need näevad välja nagu tema hambad, mis on lihtsalt üksteisele lähemale liikunud,» kommenteeris dr Nejad ja lisas, et arvatavasti sulgeti hambavahe Invisaligni kasutades. 

Veelgi enam, kui Dakota Johnson kasutas tõepoolest midagi sarnast nagu Invisalign, saab ta tulevikus soovi korral oma hambavahe taastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles