Austraalia talendisaates esinenud 76-aastane kulturist näitas, et vanus on vaid number (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
76-aastane kulturist Janice Lorraine
76-aastane kulturist Janice Lorraine Foto: facebook.com

Austraalia talendisaates astus üles pensionieas naiskulturist, kes oma hea füüsilise vormiga tõestas, et vanus on vaid number.

Lillat värvi bikiine kandnud 76-aastane Janice Lorraine raputas oma etteastega nii žüriid kui pealtvaatajaid, näidates oma lihaseid Donna Summeri diskoklassika «Hot Stuff» saatel, teatab dailymail.co.uk.

Saates oli näha, et 49-aastasel kohtunikul Shane Jacobsonil vajus New South Walesist Queanbeyanist pärit Lorraine’i vaadates suu lahti.

Lorraine’i sõnul on ta kulturismiga tegelenud 20 aastat ja ta jätkab selle oma lemmikala harrastamist. Möödunud kuul võitis ta Itaalias kulturistide võistlusel 60+ Ms Universe tiitli.

«Kui ma aastaid tagasi sellega alustasin, oli naisi väga vähe. Peaaegu kõik olid mehed ja nad üritasid mulle kaikaid kodaratesse lüüa, kuid ma ei andnud alla,» selgitas naine.

Kohtunik Manu Feilder sõnas pärast pensionärist naiskulturisti etteastet, et selle naise keha on paremas vormis kui tema oma.

Lorraine selgitas kohtunikele, et oma keha heas vormis hoidmine on tegelikult lihtne ja treenimine annab mõnusa enesetunde.

Janice Lorraine
Janice Lorraine Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Inimesed ei ole treenimiseks mitte kunagi liiga vanad. Ühiskond sildistab meid vanuse järgi, kuid vanus on vaid number. Seni arvavad paljud naised, et kui nad on teatud ikka jõudnud, siis nad peavad olema vanad ja nõrgad ning vastavalt elama,» teatas austraallanna.

Lorraine’i sõnul tahab ta olla omavanustele ja miks mitte ka noorematele eeskujuks.

Psühholoogi haridusega naine on viimased 16 aastat olnud pensionil ja pühendunud täielikult kulturismile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles