Video: Club Hollywoodis tähistati suurejooneliselt muusikaärimehe Gert Laasme sünnipäeva

Elu24
Copy
Muusikaärimees Gert Laasme
Muusikaärimees Gert Laasme Foto: Kuvatõmmis Instagramist

5.juulil toimus linna populaarseim VIP-üritus Tantsuparadiis  – Gert’s special Birthday party Club Hollywoodis, kus seekord tähistati suuejooneliselt peakorraldaja Gert Laasme sünnipäeva!

Sellel säraval ööl sai iga külaline osa erilisest sündmusest… esmakordselt esines erilise üllatusena Tantsuparadiisis virtuoosne viiuldaja, vene- ja rahvusvaheliste muusikakonkursside võitja, fitness modell - Alisandra Belli (Venemaalt) oma särava lavashowga, kus tehno-akustiline kooslus muusikast, professionaalne koreograafia ja ekstravagantsed kostüümid panid kogu saali kaasa elama vapustades seejuures paljusid oma meisterlikkuse, sensuaalsuse  ja energeetikaga!

Kogu öö hoidis kirgi üleval non-stop unikaalne showprogramm Venemaalt, millele jumalikku õhkkonda lisasid veel ka imekaunid topless go-go tantsijad Peterburist! 99% Vene kuumimad tantsuhitid tõid rahvani terve öö residendid DJ Bell ja DJ Peterson.

Õhupallid, sünnipäevatort, suurejooneline lasershow, eriefektid, dekoratsioonid ja suurel hulgal üllatusi ootasid kõiki külalisi peakorraldaja Gert Laasme sünnipäeva peo puhul!

See oli kõigi jaoks õige aeg ja koht rõõmuks, hullumeelsusteks , vallatusteks ja vabameelsusteks - ahvatlus millest oli võimatu loobuda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles