Galerii: Wagwan festival tõi lauluväljakule uskumatu seltskonna

Elu24
Copy

Reedel toimus Tallinnas teistkordselt enneolematu reggae, hip-hopi ja reggaetoni festival Wagwan, mis tõi Lauluväljakule maailmatasemel nimed nagu MiyaGi + Andy Panda, Kabaka Pyamid ja DJ Jillionaire. Lisaks välismaistele artistidele andis festivalil oma esimese suure Lauluväljaku-kontserdi Nublu.

Wagwan festival oli enneolematu reggae, hip-hopi ja reggaetoni  pidu, mis tõi Lauluväljakule maailmas laineid löönud artistid, kes ei ole varem ei Balti riikides ega Põhjamaades üles astunud.

Festivalil üles astunud Venemaa kuumim hiphop-duo MiyaGi & Andy Panda tuli Eesti fännide ette otse sajaprotsendiliselt välja müüdud Balti tuurilt. Neli aastat koos tegutsenud kooslus saavutas kiirelt rahvusvahelise tuntuse singliga «I Got Love», mis kihutas kuulina kuulajate südametesse ja on praeguseks kogunud YouTube’is üle kolmesaja miljoni vaatamise.

Mitmed korrad Eestit väisanud MiyaGi jaoks Eesti muutunud väga südamelähedaseks, kuhu ta ei tule ainult kontserti andma vaid ka koos bändiliikmetega puhkama. «Eestis on kaunis puutumata loodus, toredad lahked inimesed ja imeline vanalinn, mis meile väga meeldib. Me tuleme siia alati hea meelega tagasi, sest lisaks kontserdikorraldajatele on meil tekkinud häid sõpru teiste muusikute hulgas,» rääkis MiyaGi, kes on viimased päevad veetnud Tallinnas stuudios koos teiste Wagwanil üles astuvate ning kohalike artistidega. «Kindel on see, et ürituse vibe on midagi enneolematut!» lubas mees.

Wagwani raames astus esimese Lauluväljaku-kontserdiga üles ka Eestimaa nõutuim ja palavaim poeg Nublu, kes astus suurele lavale koos Reketi, Pluuto ja Pafka aka gameboy tetrisega. Esitlusele tulid kõikide parimad palad.

Kontserdi avalöögina astus lavale 1h setiga Eesti tõusvad r&b staarid Yasmyn ja Mick Moon, kes jagasid lava L.A. tõusvate tähtede Hennessy ja Moeazyga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles