Liza Linnust aktifoto teinud Iisraeli loodusfotograaf selgitas, miks oli nõus eestlannat pildistama (3)

Elu24
Copy
Liza Lind Skechersi kevadhooaja avaüritusel.
Liza Lind Skechersi kevadhooaja avaüritusel. Foto: Erlend Štaub

Instagrami kuulsus Liza Lind tegi Iisraelis käies koostööd kohaliku fotograafi Eran Azraniga, kelle maaliliste piltide tarbeks heitis seljast kõik riided.

22-aastane maailmarändur ja meigikunstnik poseeris Iisraeli maastikufotograafi jaoks, et luua mõned tõeliselt kütkestavad pildid. Keda köidab Iisraeli loodus, keda Eesti kaunitari ilu – silmailu pakuvad fotod igaühele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eRaN AzRaN ? (@eran.azran) on

Azran selgitas Instagramis, miks tegi Liza Linnu jaoks erandi ja pildistas maastikufotode asemel midagi – või õigemini kedagi – hoopis muud.

«Olete ilmselt märganud, et viimase paari nädala jooksul on maastikud, mida tavaliselt pildistan, vahetunud millegi muu, aga sugugi mitte vähem kauni vastu,» kirjutas fotograaf jälgijatele.

Azran kirjutas, et Eesti rändur ja meigikunstnik Liza Lind palus ennast Iisraeli kaunites paikades pildistada.

«Ma kahtlesin esialgu, aga olin lummatud ta ilust ja iseloomust, nii et võtsin väljakutse vastu,» kirjutas fotograaf ning avaldas lootust, et inimestele meeldisid fotod sama palju kui talle nende tegemine.

«See on esimene pilt, mille temast tegin ning andusin silmapilkselt ta maagiale,» kirjutas Azran ja postitas portreepildi, kus Liza Lind poseerib palmioksa all.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eRaN AzRaN ? (@eran.azran) on

Liza Lind on öelnud, et Iisrael on üks ta lemmikpaiku maailmas.

Ühe pildi all jagas ta oma jälgijatele ka õpetussõnu: «Trikk on selles, et senikaua kui tead, kes sa oled ja mis su õnnelikuks teeb, ei ole vahet, kuidas teised sind näevad.»

Tagasi üles