NAGU VÄLK SELGEST TAEVAST: Jeffrey Epsteini kohtudokumentidest jookseb läbi ka printsess Diana nimi

Elu24
Copy
Diana, Walesi printsess. 27/05/1997.
Diana, Walesi printsess. 27/05/1997. Foto: Scanpix/John Stillwell / PA Wire/PA Images

Alaealiste kupeldamises süüdistatava multimiljonäri Jeffrey Epsteini kohtudokumentidest võib leida ka Diana, Walesi printsessi nime, vahendab Daily Star.

Briti väljaanne kirjutab, et jahmatav tõsiasi tuli ilmsiks pärast Epsteini väidetavat enesetappu.

Epsteini süüdistati kümnete alaealiste seksuaalses ärakasutamises Floridas ja New Yorgis asuvates luksuskorterites ja -majades aastatel 2002–2005.  

Ameeriklasest multimiljonär Jeffrey Epstein, keda süüdistati kümnete alaealiste tüdrukute kupeldamises, tegi 10. augustil New Yorgi Metropolitan Correctional Center vanglas väidetavalt enesetapu.
Ameeriklasest multimiljonär Jeffrey Epstein, keda süüdistati kümnete alaealiste tüdrukute kupeldamises, tegi 10. augustil New Yorgi Metropolitan Correctional Center vanglas väidetavalt enesetapu. Foto: Reuters / Scanpix

Uurijate andmetel sundis mees tüdrukuid tegema talle ja teistele meestele erootilist massaaži ja sundima neid ostukeskustest otsima uusi tüdrukuid, keda nad saaksid seksuaalselt ära kasutada.

Teisalt rõhutab Daily Mail, et kuigi on teada, et Epstein ja prints Andrew olid sõbrad, ei viita miski sellele, et multimiljonär oleks kunagi printsess Dianaga kohtunud.

Nimelt avaldas briti väljaanne Mirror 14. juulil pildi prints Andrew'st, kuninganna Elizabeth II kolmandast lapsest ning 17-aastasest Virginiast.

2015. aastal tunnistas naine Florida kohtus, et Epstein sundis teda seksima prints Andrew'ga nii Londonis, New Yorgis kui ka Kariibi mere piirkonnas.

Elizabeth II ja prints Andrew sõitmas 11. augustil Šotimaal Crathie kirikusse jumalateenistusele
Elizabeth II ja prints Andrew sõitmas 11. augustil Šotimaal Crathie kirikusse jumalateenistusele Foto: Scanpix/Jane Barlow / AP/Scanpix

Printsess Diana nimi on kohtudokumentides mainitud, sest üks Epsteini endistest töömeestest väitis, et on kohtunud «Printsess Diana sekretäriga ja ta lastega».

Sekretäri isik ega kodakondsus pole teada ja samuti pole selge, kas dokumentides mainitud lapsed olid sekretäri või printsess Diana omad.

Juan Alessi, kes oli töömees Epsteini Palm Beachil asuvas häärberis, avaldas, et ajal, mil ta töötas multimiljonäri heaks, kohtas ta rohkelt kuulsusi.

Ta sõnas: «Seejärel loetlesin ette: senaator Mitchell, prints Andrew, printsess Sarah Ferguson, Miss Jugoslaavia, Miss Saksamaa, Alan Dershowitz, printsess Diana sekretär ja ta lapsed, härra Trump, härra Robert Kennedy Jr, Frederik Fekkai ja paar kuulsat Nobeli preemia võitjat, keda olen kohanud töötades härra Epsteini heaks.»

Küll aga ei selgitanud Juani Alessi, mis oli nende kohtumiste eesmärk.

Printsess Diana oma viimasel sünnipäeval 1. juulil 1997 Londoni Tate'i galeriis.
Printsess Diana oma viimasel sünnipäeval 1. juulil 1997 Londoni Tate'i galeriis. Foto: JACQUELINE ARZT / AP/Scanpix

Briti väljaandele The Sun sõnas Alessi: «Mul ei tule meelde ühtegi korda, mil härra Epstein oleks väitnud, nagu oleks ta ka printsess Dianale külalislahkust osutanud.»

«Minule teadaolevalt käis printsess Diana Floridas ainult ühe korra ja siis külastas ta ka vaid Disney World'i.»

Prints Andrew eitab jätkuvalt kõiki talle esitatud süüdistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles