SAHINAD: abielu lahutaval Mai Pallingul on uus suhe?

Elu24
Copy
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Mai Palling
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Mai Palling Foto: Erlend Štaub

Elu24-le laekus vihje, et hiljuti abielulahutuse teatavaks teinud teleajakirjanikul Mai Pallingul on uus suhe suurärimees Margus Kangroga. 

Elu24 kirjutas 31. juulil, et Kalle Palling (34) ja Mai Palling (32) lahutavad oma abielu. «Kõlab kindlasti nagu midagi väga resoluutset ja kurba, aga meie jaoks ei ole see üldse nii,» kirjutas Kalle toona Facebookis.

Päev pärast uudise teatavaks tegemist jäid nad koos kaamera ette ka Rävala tänava kohvikus. Vaata pilte SIIT! Kohvikus käidi küll juba ainult sõpradena, sest Elu24-le teadaolevalt on Mail juba mõnda aeg uus silmarõõm - ärimees Margus Kangro.

Elu24 võttis ka Maiga ühendust ning uuris, kas jutud uue suhte kohta peavad paika. «Ei kommenteeri seda teemat,» jäi ta napisõnaliseks. «Oma eraelu ei kommenteeri ma üldse.»

Margus Kangro (45) on põlevkivitööstusettevõte Viru Keemia Grupi üks omanikest. Samuti kuulub ta ka osaühingu METOPLAST juhatusse.

Teleajakirjanik ja laulja Mai Leemet abiellus 2012. aastal poliitik Kalle Pallinguga ja võttis tema nime. Nende poeg Paul sündis 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles