Oi kui vahva! Vaata, kellena Lenna Kuurmaa ennast proovile pani

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa.
Lenna Kuurmaa. Foto: MADIS SINIVEE / Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Laulja Lenna Kuurmaa kostitas sotsmeediat vahva pildiga, kus proovib kätt farmitöölisena ja lüpsab rõõmsalt kitse. 

Lenna postituses selgub, et laulja käis toredas Eesti farmis praktikal. «Sain suvel ühe päeva praktikal olla ühes imetoredas Eesti farmis... peagi saate seda ka ise televiisorist näha, millises farmis ja kuidas mul seal läks,» kirjutab Lenna rõõmsalt.

Lauljatar täpsustab, et peagi saab seda kõike näha ka telesaates. «Nalja saab ja higi ka, töö oli päris ja päev oli pikk! Ja ma pean ütlema, mulle meeldis see kõik väga,» kirjeldab Lenna lühidalt farmitööd.

Lõpetuseks tänab Lenna Eesti farme. «Au farmeritele, kes muretsevad, et meil kõigil oleks superkvaliteetne tooraine laual!»

Telesaade, millele Lenna viitab on, «Tõelised kangelased» ja selle esimene osa on Kanal 2 ekraanil reedel, 6. septembril kell 20:00.

Tegu on Eeva Esse autorisaatega, kus saatejuht esitab tuntud eestlastele väljakutse veeta üks tööpäev erinevates nii öelda nähtamatutes, kuid väga olulistes ametites. Tuntud muusikud, näitlejad, meelelahutajad, poliitikuid ja ettevõtjad end proovile nende jaoks täiesti uues rollis! Näiteks lüpsimasina taga!

Kuidas Lenna farmitööga hakkama sai või ei saanud, näeb juba saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles