Tühi šampanjapudel Tänaku autogrammiga teenis oksjonil krõbeda summa ülla eesmärgi nimel

Elu24
Copy
Ott Tänak. Pilt on illustratiivne.
Ott Tänak. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Elu24 kirjutas eelmisel nädalal, et oksjonikeskkonnast www.osta.ee saab üks õnnelik endale soetada Ott Tänaku rariteetse võidu-šampanjapudeli. Teatati, et oksjonitulu läheb vähiravifondile «Kingitud elu», ning nüüd on selgunud krõbe summa, mille eest šampanjapudel osteti.

13. augustil pandi enampakkumisele Rally Estonia 2019 G.H. Mumm võidu-šampanjapudel koos puidust karbiga. Nii pudeli kui karbi peal olid ralli võitjate Ott Tänaku ja Martin Järveoja autogrammid. Kõnealusest pudelist pritsis Tänak võidušampanjat Tartus poodiumile astudes. Sellest ka oksjoni korraldajate täpsuststus, et šampusepudel oli tühi.

Kui kaks päeva pärast oksjoni algust oli võidu-šampanjapudeli hinnaks veel 505 eurot, siis oksjoni lõpufaasis tõusis hind korralikult. Pühapäevani kestnud oksjoni lõpphinnaks kujunes märkimisväärne 1960 eurot

Shell Helix Rally Estonia kommertsralli juht Tarmo Hõbe jäi oksjoni tulemusega rahule. «Lõppsumma oli selline, mis täitis meie enda lootusi ja on heameel anda meie poolt see toetusena neile, kes seda vajavad.» 

Heategevusliku oksjoniga toetati vähiravifondi «Kingitud elu» ja fondi juht Toivo Tänavsuu tänas oksjoni korraldajaid vahva idee eest. «Suur tänu ja kõigile, kes toetasid vähiravifondi annetusega tänavuse Rally Estonia päevil. Üheskoos kinkisite kellelegi võimaluse elada,» lisas Tänavsuu.

Oksjoni võitnud pakkuja lisas lõpetuseks, et: «üheks põhjuseks pakkumisi teha oli ka see, et mingil hetkel tundus, et väärtuslikud esemed võivad minna ära liiga madala hinnaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles