Maailmarändur Liza Lind tegi menufilmi «Tabamatu ilu» paljastavast postrist oma versiooni

Elu24
Copy
Liza Lind.
Liza Lind. Foto: Instagram

Eesti maailmarändur ja meigikunstnik Liza Lind käis hiljuti Iisraelis, kus tegi koostööd kohaliku fotograafi Eran Azraniga.

Eesti kaunitari ja Iisraeli maastikufotograafi ühistest fotosessioonidest on sotsiaalmeedias ilmunud hulk pilte, üks ilusam kui teine.

Kuigi 22-aastane Liza Lind on piltidel nappides bikiinides või mõnel suisa ihualasti, pälvivad tähelepanu ka looduskaunid paigad, kus fotod üles on võetud.

Viimane pilt, mille Ezran sotsiaalmeediasse üles pani, kujutab Liza Lindu kõrbelisel pinnal maas lamamas, keha katmas vaid lilleõied. «Estonian Beauty (tõlkes Eesti iludus),» kirjutas fotograaf pildi juurde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Estonian Beauty??

A post shared by eRaN AzRaN ? (@eran.azran) on

See on vihje 1999. aasta filmile «Amercian Beauty» ehk «Tabamatu ilu», mille postril on alasti näitleja Mena Suvari, kehal roosiõied.

Mida Ezran ilmselt ei teadnud, on see, et Mena Suvaril on Eesti juured, mistõttu võib ka algse postri kohta mööndustega öelda «Eesti iludus».

Mena Suvari «Tabamatu ilu» postril.
Mena Suvari «Tabamatu ilu» postril. Foto: Ronald Grant Archive/Scanpix

«Tabamatu ilu» võitis 5 Oscarit ja oli nomineeritud veel kolmele. Filmis Kevin Spacey teismeealist silmarõõmu mänginud Mena Suvari on pooleldi eestlane: tema isa oli Pärnust pärit psühhiaater Ando Ivar Süvari.

Kevin Costner ja Mena Suvari filmis «Tabamatu ilu».
Kevin Costner ja Mena Suvari filmis «Tabamatu ilu». Foto: Ronald Grant Archive/Scanpix

Loe, miks oli Iisraeli maastikufotograaf nõus Eesti kaunitari pildistama, ja vaata rohkem pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles