Naine läks peole ja ärkas kaks päeva hiljem mehe külmikus

Elu24
Copy
Pidu. Pilt on illustreeriv.
Pidu. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Ameerika Ühendriikides Ohio osariigis põgenes naine pärast kaht päeva väidetava inimröövli juurest, kes ta peol uimastas ja seejärel külmikus hoidis.

Ohiost pärit 41-aastane Eric Glaze võeti sel teisipäeval vahi alla, kuna samal päeval põgenes ta kodust naine, kes süüdistas meest inimröövis osalemises, vahendab newsweek.com.

29-aastane naine käis pühapäeva õhtul Glaze'i kodus peol ning pärast seda ei mäleta enam midagi. Kaks päeva hiljem ärkas ta külmikus üles ning põgenes majast autoga. Politsei leidis naise, kui ta oli autoga õnnetusse sattunud.

Naine viidi pärast õnnetust haiglasse, kuna oli saanud tõsiseid külmakahjustusi. Nüüd on naise tervislik seisund stabiilne.

Naine rääkis politseinikele, et ärkas külmikus üles, kuid polnud aheldatud, nii et tal õnnestus uks avada ja põgeneda oma autoga, mis oli maja ette pargitud.

Politseikapteni sõnul polnud naine kindel, mis toimus pärast väidetavat uimastamist, kuid ärkas igatahes üles külmikus, mis parasjagu töötas. Naise arvates pidasid mehed, kes ta uimastasid, teda surnuks. «Me alles üritame otsi kokku viia,» ütles politseikapten.

Siiani pole põhjust arvata, et naist seksuaalselt kuritarvitati, kuid uurimine alles käib. Pole ka kindel, kui kaua naine oli külmikus olnud, kuid politseinikud kahtlustavad, et pühapäevast saati.

Mehele määrati kautsjon suuruses 200 000 USA dollarit ehk ca 180 000 eurot, vahendab wtam.iheart.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles