Briti neiu suhkruissidest: ma ei ole raha ega kingituste peal väljas

Elu24
Copy
Naine meest embamas. Pilt on illustratiivne.
Naine meest embamas. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Keeley Bailey on 24-aastane neiu Manchesterist, kes on viimase poole aastaga saanud ohtralt kingitusi ja sularaha. Keeley saladus - suhrkuissid! Kuid neiu kinnitab, et ei ole ainult raha ja kingituste peal väljas, vahendab The Sun.

Keeley otsib «härra Õiget», kuid on loobunud noorematest meestest Tinderis ja liitunud veebilehega, kus kaunid naised otsivad endale vanemaid suhkruissisid. Noor neiu sai pärast liitumist esimese tunniga juba mitmeid pakkumisi. Praeguseks on ta suhelnud nii 25-aastaste kui ka 55-aastaste meestega.

«Ma hakkasin mõnega rääkima, paar tükki kadusid ära, aga osadega oli mul säde,» seletas Keeley oma kogemust, kes on jaganud suhkruissidele ka oma telefoninumbrit. «Mõlemad olid minust umbes 10 aastat vanemad,» lisas Keeley.

Keeley'l on hetkel kaks ametlikku suhrkuissit. Ühega neist räägib ta telefonis iga päev, teisega, ja siiani ainsana, on ta ka väljas käinud. «Me läksime kaubanduskeskusesse ostlema, jõime kohvi, läksime õhtust sööma ja siis viis ta mu koju. See oli väga põgus,» täpsustas Keeley.

Lisaks oma suhkruissidele saab neiu ka anonüümseid kingitusi, näiteks on ta saanud telefone, ühe sülearvuti ja kalleid riideid. Keeley sõnul on ta poole aasta jooksul saadud kingituste koguväärtuseks umbes 3000 eurot.

«Kingitakse enamasti sularaha PayPali kaudu. Ma saan neid tavaliselt hommikuti, ning nad soovivad mulle ilusat päeva,» kirjeldas Keeley. Lisaks saadavad suhkruissid talle raha, kui neiu mainib, et tal on olnud halb päev.

«Kui nad ei taha raha saata, siis mul on Amazonis soovinimekiri ja nad võivad sealt mulle midagi soetada,» täpsustas Keeley.

Lisaks rääkis Keeley lühidalt sellest, mida suhkruissid tema jaoks tähendavad. «Asi on läheduses. Suhkruissi veebilehel on väga kenasid mehi, aga kui meil ei ole sädet ja vestlus ei jookse, ma ei ole huvitatud,» täpsustas Keeley ja lisas, et vaatamata eeldustele, ei ole ta raha ega kingituste peal väljas.

Keeley seletas, et ta ise ei küsi kunagi raha, ning ei võta raha vastu juhul, kui sellega kaasneb mingi konks. Kriitikutel palub Keeley suhkrudeitimisega tutvuda: «see ei ole päris selline nagu ette kujutatakse.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles