Tüli ei paista vaibuvat: prints Willliam ja Kate Middleton tegid sammu, millega heidavad Sussexi hertsogipaarile eriti halba valgust!

Elu24
Copy
Prints William, Kate Middleton ja nende lapsed prints George, printsess Charlotte ja prints Louis.
Prints William, Kate Middleton ja nende lapsed prints George, printsess Charlotte ja prints Louis. Foto: Scanpix/PA Images

Prints William ja Kate Middleton reisisid koos lastega odavlennufirma pardal vaid loetud päevad pärast seda, mil kuningliku pere fännid mõistsid prints Harry ja Meghan Markle hukka selle eest, et nad kasutasid reisimiseks eralennukit, vahendab Mirror.

Nimelt tituleerisid fännid prints Harry ja Meghan Markle'i silmakirjateenriteks, sest nad räägivad küll palju planeedi päästmisest, ent kasutavad reisimiseks ikka eralennukeid.

Õli valab tulle seegi, et hiljuti perega Šotimaale põrutanud prints William lendas sinna odavlennufirma Flybe pardal.

Prints William, Kate Middleton ja nende lapsed prints George, printsess Charlotte ja prints Louis.
Prints William, Kate Middleton ja nende lapsed prints George, printsess Charlotte ja prints Louis. Foto: Scanpix / EPA

Cambridge'i hertsogi ja hertsoginnat võis eile näha koos lastega lennuki pardal, kus ühe reisija pilet maksab umbes 73 naela (ligi 80 eurot). Samal ajal, kui Meghan Markle ja prints Harry kasutasid eralennukit, et lennata Eivissalt Nizzasse.

Ka avaldas prints Harry alles mõni aeg tagasi, et soovib kliimamuutuse tõttu vaid kahte last. Samuti rääkis ta suuremeelselt, kuidas «iga valik, iga jalajälg ja iga tegevus muudab midagi».

Ent sellegi poolest otsustas Sussexi hertsogipaar eralennuki kasuks, kuigi sellega lennates tekitab see inimese kohta seitse korda suurema süsiniku jalajälje, kui kommertslennufirma lennukiga lennates.

Kuninglik ekspert Phil Dampier kommenteerib: «Kontrast nende vahel, William, Kate ja lapsed sõitmas Šotimaale odavlennufirma abil ning Harry ja Meghan kasutamas eralennukeid, ei saaks enam ilmselgem olla.»

Prints Harry ja Meghan Markle ning poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Prints Harry ja Meghan Markle ning poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Foto: Scanpix / Sipa

«Küüniline inimene ütleks, et Cambridge'i hertsogipaar tegi seda tahtlikult, kui mõelda kuulujuttudele, mille kohaselt ei saa vendade naised omavahel läbi.»

«Harry ja Meghan sõnasid selgelt, et planeedi päästmiseks plaanivad nad vaid kahte last, teades, et Williamil ja Kate'l on neid kolm,» sõnas ekspert.

«Kas see võib olla Williami ja Kate'i viis neile tagasi teha?»

Phil Dampier, kes on kirjutanud raamatu «Royally Suited: Harry and Meghan In Their Own Words», sõnas ka, et Cambridge'i hertsogipaar teadis, et neid oleks kritiseeritud, kui nad oleksid samuti eralennuki võtnud.

Prints Williami perekonna lennupiletite hinnaks oli hinnanguliselt umbes 365 naela (umbes 400 eurot). Seevastu selle eralennuki rent, millega prints Harry ja Meghan Markle sõitsid, maksis umbes 20 000 naela (ligi 21 942 eurot), kirjutab Mirror.

Sir Elton John prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas. 
Sir Elton John prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas. Foto: Scanpix / REUTERS

Sussexi hertsogipaari sõber Sir Elton John kinnitas aga hiljuti, et Nizza reisi eest maksis hoopis tema. Ka lisas muusik, et nad reisisid süsinikuneutraalselt.

Rahvusvahelise keskkonnakaitseorganisatsiooni Greenpeace juhtivteadlane Doug Parr sõnas aga, et selline samm «pole vastus meie ees seisvatele kliimaprobleemidele».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles