Miley Cyrus astus enda kaitseks välja: olen kanepisuitsetajast maakas, aga ma ei ole valetaja

Elu24
Copy
Liam Hemsworth ja Miley Cyrus 2019. aasta veebruaris.
Liam Hemsworth ja Miley Cyrus 2019. aasta veebruaris. Foto: Scanpix / Reuters

Miley Cyrus (26) astus Twitteris enda kaitseks välja, et kommenteerida kuulujutte, mis tema ja Liam Hemsworthi (29) abielu purunemise ümber tiirlevad.

Poplaulja Miley Cyrus (26) ja näitleja Liam Hemsworth (29) abiellusid eelmise aasta detsembris. Nende lühikeseks jäänud abielu purunemisest teatati meediale üleeelmisel nädalavahetusel.

«Liam ja Miley on nõustunud praegusel hetkel lahutama,» teatas poplaulja esindaja PEOPLE ajakirjale. Ametlik teadaanne andis ka aimu, mis põhjusel abielu purunues: «pidevalt arenevad ja muutuvad kui partnerid ja individuaalid, nad on otsustanud, et see on neile parim, et nad saaks keskenduda endale ja karjäärile.»

Esindaja lisas, et mõlemad jäävad truuks vanemateks oma loomadele, keda nad jagavad. Lõpetuseks paluti nende protsessi ja privaatsust austada.

Kuulujutud Miley ja Liami abielu purunemisest algasid päev enne teadaannet, kui poplaulja jagas Instagramis fotot, millel oli näha, et staar ei kandnud oma abielusõrmust. «Pane helituks, kui sa ei taha spämmi,» kirjutas Miley postituse pealkirjas.

Lahkumineku jutud said veel rohkem hoogu, kui Mileyt märgati puhkusel Kaitlynni nimelist tütarlast embamas ja suudlemas. 

Paar päeva tagasi nõudis Liam ametlikult lahutust ja päev hiljem astus Miley enda kaitseks sotsmeedias välja.

«Ma olen aktsepteerinud, et elus, mille olen endale valinud, pean olema fännidega 100% avatud ja läbipaistev,» alustas Miley oma pöördumist. Laulja põhjendas, et ta ei saa aktsepteerida tõsiasja, et tema kohta levitatakse kuulujutte. 

«See ei ole saladus, et ma pidutsesin teismelisena ja oma 20ndates palju,» jätkas Miley oma pikka pöördumist. Miley kirjeldas, et on suitsetanud palju kanepit, eksperimenteerinud narkootikumidega ja sealhulgas on noorena petnud oma kallimaid. 

«Mind ei saanud rolli «Hotell Transilvaania» filmis, sest ma ostsin Liamile peenisekujulise sünnipäeva koogi ning lakkusin seda,» lisas Miley ja tõi välja, et ta on alasti ka lammutuspalli otsas kiikunud. Laulja isegi pakkus, et temast on internetis rohkem alasti pilte kui ühestki teisest naisest. 

«Aga pärast seda, kui mina ja Liam ära leppisime, ma mõtlesin seda tõsiselt ja olin pühendunud,» kirjeldab Miley oma suhet Liamiga. Ta rõhutas, et on üles kasvanud ja lisas, et: «võin tunnistada paljusid asju, kuid ma keeldun väitmast, et minu abielu lõppes petmise pärast.»

Miley kinnitas, et armastab Liamit siiani ning igavesti, aga naine pidi tegema tervisliku valiku. «Olen üle pika aja tervislik ja õnnelik. Te võite öelda, et ma olen twerkiv kanepisuitsetajast ropp maakas, aga ma ei ole valetaja,» rõhutas Miley.

Laulja sõnul on lahutuse põhjuseks pigem see, et ta ei ole enam see, kes oli noorena. 

Nende lahkuminekut on Liam kommenteerinud vaid korra. Nädal tagasi postitas näitleja Instagrami pildi päikseloojangust, ning kirjutas lühidalt abielu purunemisest. Ta väitis, et ta soovib Miley'le tervist ja õnne. «Tegu on privaatse asjaga, mille kohta ma ei anna ajakirjanikele ega meediale ühtegi kommentaari.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles