Piltuudis: Martin Repinski uus pruut jagas esmakordselt paari lembehetki

Elu24
Copy

Veebruaris kirjutas Elu24, kuidas perekond Repinskite ümber levivad kuulujutud, nagu plaaniksid nad lahutada. Juuliks oli selge, et Martin Repinski elus on uus kallim, kelleks on Jekaterina Vassiljeva. Nüüd jagas poliitiku uus pruut paari lembehetki Portugalist.

Aasta alguses kirjutas Põhjarannik, et perekond Repinski ümber levivat kuulujutud, nagu peaks nad plaani lahutada. Väidetavalt oli põhjuseks Jekaterina Vassiljeva, Martini kaunis kolleeg Jõhvi volikogust, kellega veedeti aina rohkem aega töö ning ka vabal ajal. 

Nii Martin kui ka Siret kinnitasid toona, et kuuldused ei vasta tõele. Juuli alguses aga selgus, et paaril tulevikuplaanides on siiski lahutus.

Martin Repinski kolleegi teatel oli paari lahkuminek üllatav. «Neid koos nähes tundub, et nende abielus on kõik kõige paremas korras,» tunnistas kolleeg Elu24-le. «Siret on muidugi väga pragmaatiline inimene, aga siiski,» lisas allikas juurde. 

Elu24'l õnnestus juulis tabada ka Siret Kotka-Repinski ise, kuid naine viskas toru argile kohe, kui oli küsimuse ära kuulanud. Martin Repinski vastas kõnele tõsise häälega ja lausus viivitamata: «Ma ei kommenteeri midagi». 

Augusti alguses pani Siret Kotka-Repinski müüki korteri Jõhvis. «Armastusega loodud,» oli Facebooki postituses kirjas.

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Siret ja Martin abiellusid 30. aprillil 2017. aastal Narva õigeusu kirikus. 

Sama aasta 9. oktoobril sündis paari perre poeg, kellele pandi nimeks Morgan. «Me oleme rõõmsad, õnnelikud ja tunneme end hästi,» kommenteeris toona värskelt isaks saanud Repinski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles