Traagiline: rajul muusikafestivalil kaotas elu 17-aastane tüdruk (1)

Elu24
Copy

Inglismaal suri Leedsi muusikafestivalil 17-aastane tüdruk, kes sai ilmselt narkoüledoosi. Sama vana poiss saadi festivalialalt kätte ja võeti narkootikumide levitamise eest kinni.

Reedest pühapäevani toimuval Leedsi festivalil suri ööl vastu laupäeva 17-aastane tüdruk, kes sai tõenäoliselt narkootikumide üledoosi, vahendab The Guardian.

Politsei kutsuti Bramhami parki, kus festival toimub, laupäeva öösel kella 3.40 paiku. Politsei sõnul viitab olemasolev informatsioon sellele, et Oldhamist pärit tüdruk suri narkootikumide tagajärjel.

Politsei teatel müüdi festivalialal potentsiaalselt surmavaid ecstasy-tablette. Lääne-Yorkshire'i politsei viis ürituselt minema samuti Oldhamist pärit 17-aastase poisi, keda kahtlustatakse narkootikumide levitamises.

Melvin Benn, üks festivali korraldajatest, tuletas festivalikülastajatele meelde, et pole ühtki turvalist viisi, kuidas keelatud narkootikume tarvitada, ja pole ühtki turvalist narkootikumi.

Leedsi festivali politseiülem Matt Davison avaldus lootust, et traagiline sündmus tuletab teistele meelde, kui ohtlik võib olla illegaalsete ainete tarvitamine, eriti kui kasutada narkootikume ja alkoholi koos.

Reedel postitati Twitteri kontole LeedsFestPolice (Leedsi festivali politsei) hoiatus, et festivalil ringlevad narkootikumid nimedega Donkey Kong, Trump ja Skype, mis on «väga ohtlikud tugeva toimega tabletid, mis on kuni kolm korda tugevamad kui tavaline täiskasvanu annus».

Festivalialale on üles pandud teated, et narkootikumid on ohtlikud ja keelatud. Tänavu on teisedki Inglismaa muusikafestivalid olnud kimpus narkootikumidega, peamiselt MDMA ehk ecstasy'ga.

2016. aastal suri 17-aastane poiss, kes oli Leedsi festivalil narkootikume tarvitanud.

Laupäeval kirjutasime, et Leedsi ja Readingu festivali esimesed külastajad jõudsid vihmase ilma kiuste kohale juba kolmapäeval, kaasas kohvrite viisi varustust. Vaata seda galeriid SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles