Prints Harry ja Meghan Markle palkasid eksperdi, kes aitaks neil «maailma vallutada»

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle 2018. aastal.
Prints Harry ja Meghan Markle 2018. aastal. Foto: Scanpix/PA Images

Tuleb välja, et prints Harry (34) ja Meghan Markle (38) ei palkagi ainult lapsehoidjaid. Hiljuti andsid nad tööd ka sotsiaalmeedia eksperdile, vahendab Daily Star

Väidetavalt on Sussexi hertsog ja hertsoginna palganud omale digitaalse kommunikatsiooni eksperdi, kelle töötasuks on aastas ligi 30 000 naela (ligi 33 166 eurot).

Kiire matemaatika ütleb, et ühes kuus teenib Sussexi hertsogipaari heaks töötav spetsialist seega ligi 2763 eurot.

Allika sõnul on ametisse valitud 26-aastane David Watkins, kes on varasemalt koostööd teinud Burberry moemajaga. 

Väidetavalt oli kuningliku pere kodulehel aasta alguses üleval töökuulutus, kuhu Watkins kandideeris ja nõnda ta valituks osutuski.

Prints Harry ja Meghan Markle. 
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Scanpix/ ROGER GEORGES/SIPA

Töökuultuses kirjeldati, et tööaeg on esmaspäevast reedeni ja kella üheksast viieni. Samuti seisis kuulutuses, et kandideerijad võiksid arvestada sellega, et «nende loodud sisu vaatavad miljonid inimesed».

Briti väljaande The Sun allikas sõnas: «Harry ja Meghan tahavad maailma vallutada ning nad tahavad seda teha läbi sotsiaalmeedia prisma, et oma jälgijatega tõeliselt ühenduses olla.»

«David on suurepärane inimene aitamaks neil seda teha - tema videod ja fotod on juba Sussexi hertsogipaari fännidelt kiitust saanud.»

Daily Star kirjutab ka, et kui Cambridge'i hertsogipaar kasutab Buckinghami paleega ühist sotsiaalmeedia meeskonda, siis Watkins asub tööle eranditult vaid Harry ja Meghani heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles