ÜLESKUTSE: aita Eesti noortel juutuuberitel võita eksootiline reis Boliiviasse!

Elu24
Copy
Victoria Villig lainetel hullamas.
Victoria Villig lainetel hullamas. Foto: Erakogu

Baltimaade juutuuberite vahel käib armutu heitlus! Kaalul on eksootiline reis Boliiviasse. Just sina saad aidata võiduni meie sotsiaalmeedia noored tegijad Victoria Villingu ja Johannes Liloveri!

Eesti noorte seas populaarsed juutuuberid Victoria Villing ja Johannes Lilover osalevad Sportlandi konkursil „Are we there yet?“, kus võtavad mõõtu Läti, Leedu ja Eesti sotsiaalmeedia tähed. Võistluse auhinnaks on kahenädalane matk Boliivias.

YouTuber Johannes Lilover
YouTuber Johannes Lilover Foto: Erakogu

Tänaseks on Victoria ja Johannes koos leedukatest paariga teistest pikalt ette rebinud, skoori saate jälgida SIIN! Hetkel jäävad eestlased leedukatest maha kõigest 478 häälega. Konkurss lõpeb juba sel kolmapäeval.

"Meil käib tihe rebimine leedukatega, kellel on oluliselt suurem jälgijaskond sotsiaalmeedias ja meie ainus võimalus on hääletamisse kaasata kõik eestlased," selgitavad juutuuberid.

YouTuber Victoria Villig
YouTuber Victoria Villig Foto: Erakogu

Üks Johannese jälgija kirjutas Youtubei sapise kommentaari: "Miks ma peaksin hääletama, kui mina Boliiviasse sõita ei saa?!"

"Me oleme alles väga noored ja see on tõesti elu võimalus saada sellisesse kohta," vastasid Johhanes ja Victoria õelutsejale.

Armas Eesti rahvas, aitame oma juutuuberite unistuse täide viia! Oma hääle saate anda SIIN!

Hääletada saate 28. augusti keskpäevani!

Lisaks vaata juutuuberite videopalvet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles