Video: Wesley Sneijder on kaks nädalat pärast karjääri lõppu oluliselt muutunud

Elu24
Copy
Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. Foto: FABRICE COFFRINI/AFP

Endine tippjalgpallur ja Hollandiga 2008. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalis mänginud Wesley Sneijder on vaid kaks nädalat pärast karjäärile joone alla tõmbamist nii mõnedki kilodki juurde võtnud.

Hollandi koondise üks paremaid poegi ja oma karjääri jooksul mitmes tippklubis mänginud Wesley Sneijder teatas vaid kaks nädalat tagasi, et tõmbab oma pikale ja teenekale karjäärile joone alla.

17 aastat kestnud karjääri jooksul mängis Sneijder Amsterdami Ajaxi, Madridi Reali, Milano Interi ja Istanbuli Galatasaray ridades. Hollandi koondises tegi ta kaasa 134 mängu ja lõi 31 väravat.

Wesley Sneijderit loeti oma aja üheks parimaks mängujuhiks ning aitas Milano Interil 2010. aastal võita trebel ehk ühe hooajaga pandi kotti kodune Itaalia liiga, karikas ja Meistrite liiga.

35-aastase Sneijderi viimane klubi oli Katari klubi Al-Gharafa, kus ta ühe aasta. Sneijder teatas karjääri lõpetamisest 12. augustil ja alustas tööd Hollandi klubi FC Utrecht juures. 

Umbes 19 miljonit eurot väärt olev Wesley Sneijder naudib aga pensionipõlve täiel rinnal, kuna on pärast profikarjääri lõpetamist kaalust kõvasti juurde võtnud.

b

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles