nublu jagas videot selle suve saavutustest ja näitas ka prillivabu 5miinuse räppareid

Elu24
Copy
Räppar nublu Coca-Cola Plazas muusikavideo «für Oksana» esilinastusel.
Räppar nublu Coca-Cola Plazas muusikavideo «für Oksana» esilinastusel. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Räppar nublul on olnud töökas suvi: esinemised Pühajärve, Võsu ja Wagwani festivalidel, esimese muusikavideo «für Oksana» linastus. Seda kõike ja enamatki näitab räppar tagasivaatlikus suvevideos.

Äsja president Kaljulaidi vastuvõtul käinud räppar nublu ei paista enam enese varjamisega eriti vaeva nägevat. Tallinnas Coca-Cola Plazas toimunud muusikavideo «für Oksana» privaatsel esilinastusel astus nublu publiku ette praktiliselt maskeeringuta, nägu katmas vaid päikeseprillid.

Nüüd on nublu sellesuvistest tegemistest Facebooki üles pandud lühike videoklipp, kus on näha ka nimetatud linastust. Terane silm võib kinopubliku seast üles leida ka 5miinuse räpparid varjunimedega Lancelot ja Päevakoer, kes istuvad saalis täiesti ilma prillideta.

5miinuse räpparid Põhja Korea (vasakul), Lancelot ja Päevakoer. Tartu suvelõpupidu 2019.
5miinuse räpparid Põhja Korea (vasakul), Lancelot ja Päevakoer. Tartu suvelõpupidu 2019. Foto: Margus Ansu

Publiku seas on ka Pavel Pi ehk gameboy tetris, kellega koostöös «für Oksana» sündis. Ka tema on 5miinuse liige, seda varjunime Venelane alt.

2015. aastal tegevust alustanud Võsu räpipundi liikmete identiteedid on siiani teadmata. Kontsertidel varjab viieliikmeline punt ennast alati päikeseprillide taha.

Vaata videot ja proovi 5miinuse räpparid publiku seast üles leida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles