Nii jabur, aga ikkagi üllatav: briti kuninglik perekond teeb just seda asja samamoodi nagu meie, lihtsurelikud!

Elu24
Copy
Meghan, Sussexi hertsoginna ja poeg Archie Berkshire’is Wokinghamis Billingbeari poloklubis heategevuslikul polosündmusel.
Meghan, Sussexi hertsoginna ja poeg Archie Berkshire’is Wokinghamis Billingbeari poloklubis heategevuslikul polosündmusel. Foto: PA images/Scanpix

Briti kuningliku perega pole vist tavainimestel just kõige kergem samastuda, ent väljaanne People kirjutab nüüd ühest lihtsast asjast, millega paljud perekonnad nendega nüüdsest samastuda saavad.

Kuninganna Elizabeth II lapselapse abikaasa Mike Tindall käis hiljuti briti telesaates «Good Morning Britain» ning rääkis seal, kuidas ka kuninglikus perekonnas kasutatakse kiirsuhtlusäppi WhatsApp!.

Tindall pajatas, et äpis on neil ühisvestlus, kus pereliikmed planeerivad suuremad koosviibimisi ning postitavad aeg-ajalt ka mõne pildi.

Zara ja Mike Tindall tütre Lenaga ning Zara vennalaste Savannah Phillipsi ning Isla Phillipsiga.
Zara ja Mike Tindall tütre Lenaga ning Zara vennalaste Savannah Phillipsi ning Isla Phillipsiga. Foto: EMPICS Entertainment/Scanpix

Olgu selleks koosviibimine mänguväljakul, poloväljakul või mõnel festivalil, briti kuninglik perekond teeb ühised plaane samamoodi, nagu seda teevad paljud tavalised pered: läbi ühisvestluste kiirsuhtlusäpis.

«See on lihtsalt see, mida teed, kui proovid ühist plaani paika panna ja me teeme seda täpselt samamoodi,» selgitas endine ragbimängija ja kuninganna Elizabeth II lapselapse Zara Tindalli abikaasa.

Kuninganna Elizabeth II, prints Charles, prints Harry ja Meghan, Sussexi hertsoginna, prints William ja Catherine, Cambridge'i hertsoginna koos teiste briti kuningliku perekonna liikmetega vaatamas Kuninglike Õhujõudude ülelendu kuninganna 89. sünnipäeval.
Kuninganna Elizabeth II, prints Charles, prints Harry ja Meghan, Sussexi hertsoginna, prints William ja Catherine, Cambridge'i hertsoginna koos teiste briti kuningliku perekonna liikmetega vaatamas Kuninglike Õhujõudude ülelendu kuninganna 89. sünnipäeval. Foto: REUTERS/Scanpix

«Paljudel on WhatsApp!-is perekondlikud ühisvestlused. Ma ei leia, et see oleks mingi uus avastus,» lisas ta.

Küll aga tunnistas endine ragbimängija seda, et nende ühisvestluses on ka mõned tuntud kuningliku pere liikmed (Zara Tindalli onupojad on prints William ja prints Harry, seega saab tema sugulasteks lugeda ka Kate Middletoni ja Meghan Markle't). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles