Polügaamses abielus ameeriklased elavad vampiiridena ja joovad inimverd

Elu24
Copy
Vampiir verd imemas. Pilt on illustratiivne.
Vampiir verd imemas. Pilt on illustratiivne. Foto: Caters News / Scanpix

Ameerikas, Texase osariigis elav polügaamses abielus olev paar usub, et nad on mõlemad vampiirid. Nad väldivad päevavalgust, liiguvad ringi pigem öösel ja joovad koguni inimverd, vahendab Daily Star.

Daley ja Logan South elavad väga ebatavalist elu. Nad usuvad, et nad on vampiirid! Paar eelistab ärgata pärast päikeseloojangut ja mõlemad joovad inimverd, et ammuatada sellest energiat. Daley sõnul joovad nad supilusika täie inimverd iga kahe nädala tagant.

Paar võtab verd inimeste sõrmedest, kuhu torgatakse auk, et ei jääks armi. Doonor peab vereloovutamisele andma loa.

«Meie doonoriks on alati keegi, kes on meiega väga lähedane, meie sõber või seksuaalpartner, kes käib iga poole aasta tagant ennast testimas,» täpsustab Daley ja lisab, et: «kui ma võtan kellegi energiat või joon nende verd, tundub see justkui jooksin pärast väga pikka pausi esimest korda klaasi vett.»

Daley sõnul, kes usub, et maailmas elab inimeste seas palju vampiire, ei ole nende puhul tegu kõigest elustiiliga.

«Kõige levinum väärarvamus on see, et see on kõigest elustiil või kedagi saab lihtsalt vampiiriks muuta. Sa pead sündima vampiirina ja see ärkab sinus mingil hetkel,» kirjeldas Daley LadBible'ile antud intervjuus. Daley ja Logan ärkasid vampiiridena 15-aastaselt ning nad on sellest hetkest alates elanud vampiiridena.

Daley rõhutab, et on siiski ka paljusid, kes lihtsalt naudivad vampiiride elustiili ja samuti on neid, kes on vampiirid, aga ei jälgi vastavat elustiili.

«Õpetajad, advokaadid, arstid ning paljud teised on vampiirid ja sul pole sellest aimugi,» vihjab Daley. 

Texase osariigis on ka vampiiride kogukond, millel on enda seadused ja traditsioonid. Kogukond põhineb demokraatlikul struktuuril, igal liikmel on oma hääl, et osaleda hääletamistel. 

«Ameerikas elab umbes 50 tuhat vampiiri, ning kõigis suurlinnades on õukond või kogukond,» kinnitab Daley. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles