Pilavideo: Trump laulab Putini klaveri saatel pala «Señorita»

Inna-Katrin Hein
Copy
USA president Donald Trump G7 riikide tippkohtumisel Prantsusmaal Biarritzis 25. augustil
USA president Donald Trump G7 riikide tippkohtumisel Prantsusmaal Biarritzis 25. augustil Foto: LUDOVIC MARIN / AFP/scanpix

Sotsiaalmeedias levib pilavideo, millel on näha Venemaa presidenti Vladimir Putinit klaverit mängimas ja USA presidenti Donald Trumpi laulmas pala «Señorita».

Video tegijad on võtnud videolõigud Trumpi kõnedest ning lisanud Camila Cabello ja Shawn Mendesi laulu. Videost jääb mulje, et Putin kannab klaveril ette nimetatud poplaulu.

Tegelikult mängis Putin videos nähtavatel kaadritel klaverit mais 2017 Hiinas Pekingis.

Vladimir Putin 2017. aasta mais Hiinas Pekingis klaverit mängimas
Vladimir Putin 2017. aasta mais Hiinas Pekingis klaverit mängimas Foto: SPUTNIK / REUTERS/Scanpix

Seda muusikavideot näinute arvates pilatakse sellega nii Trumpi kui Putinit, kelle omavahelised suhted on olnud üles ja alla nagu sõitmine ameerika mägedel.

24. – 26. augustil toimus Prantsusmaal Biarritzis G7 riikide tippkohtumine, kus Trump sõnas pressikonverentsil, et järgmisel aastal toimub see kohtumine USAs ja see leiab tõenäoliselt aset Floridas Doral Miami kuurordis.

USA president Donald Trump G7 riikide tippkohtumisel Prantsusmaal Biarritzis 25. augustil
USA president Donald Trump G7 riikide tippkohtumisel Prantsusmaal Biarritzis 25. augustil Foto: LUDOVIC MARIN / AFP/scanpix

Trump lisas, et siis tahab ta ka Putini sinna kutsuda.

Kuni 2014 tunti neid kohtumisi G8 nime all, kuna neil osales ka Venemaa, kuid pärast Krimmi annekteerimist visati Venemaa sellest ühendusest välja.

Videot vaadanud kommenteerisid, et ka Mendesi ja Cabello palas on mainitud Miamit, mida Trump näeb tõenäolise kohtumispaigana.

«Señorita» on Kanada laulja Shawn Mendese ja Kuuba-USA laulja Camila Cabello pala, mis avaldati 21. juunil 2019 ja sai kohe hitiks.

Shawn Mendes (vasakul) ja Camila Cabello
Shawn Mendes (vasakul) ja Camila Cabello Foto: PA / PA Wire/PA Images/Scanpix

Laulu kirjutasid Mendes, Cabello, Charli XCX, Ali Tamposi ja bändist Clean Bandit tuntud Jack Patterson.

G7 on ühendus, mille moodustavad seitsme juhtiva tööstusriigi rahandusministrid ja neile alluvad töörühmad. G7 korraldab regulaarseid kohtumisi, kus osalevad ka riigipead ja kus arutatakse majanduspoliitilisi küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles