Endise Hispaania jalgpallikoondise peatreeneri tütar suri vaid 9-aastaselt (1)

Elu24
Copy
Luis Enrique koos tütre Xanaga 2015. aasta Meistrite liiga võidu järel.
Luis Enrique koos tütre Xanaga 2015. aasta Meistrite liiga võidu järel. Foto: Michael Probst / AP

Endine Hispaania koondise ja Barcelona jalgpallimeeskonna peatreener Luis Enrique 9-aastane tütar Xana suri paar päeva tagasi luuvähki.

Luis Enrique loobus juunis Hispaania rahvuskoondise treenerikohast, et rohkem tütrega aega veeta, vahendas BBC.

«Sa oled täht, kes juhib meie perekonda,» ütles isa. «Me igatseme sind väga, aga mäletame sind iga päev, lootes, et tulevikus kohtume taas.»

Hispaania jalgpalliliit jagas endisele treenerile kaastundeavaldusi, leinates Xanat ning jagades perele ja sõpradele sümpaatiat. 

Barcelona jalgpalliklubi, mis Enrique juhendamisel võitis kaks liigatiitlit ning 2015. aasta Meistrite liiga, sõnas avalduses: «Meie kaastunne ja sümpaatia Luis Enriquele ja tema perele sellel raskel ajal. Puhka rahus, Xana.»

Luis Enrique perele jagasid kaastunnet ka endised hoolealused ja igipõlised rivaalid. Barca ründaja Lionel Mess sõnas: «Me oleme sinuga, palju jõudu sulle.»

Madridi Reali jalgpalliklubi, kelle eest ka Enrique lühiajaliselt mängis, jagas «nendel rasketel aegadel» oma kaastunnet. 

Itaalia jalgpalliklubi AS Roma, mida Enrique enne Barcelonaga liitumist juhendas, saatis samuti oma head soovid treeneri pere poole teele. Treenerile ja tema perele tundsid kaasa  ka tuhanded ja tuhanded teised, kelle seas olid ka Hispaania peaminister ning tennisetäht Rafael Nadal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles