Ameerika filmistaarist sai tuntud Soome Long Drink joogil põhineva firma kaasomanik

Elu24
Copy
«Soome kütus on saabunud.» Finnish Long Drink kodulehekülg.
«Soome kütus on saabunud.» Finnish Long Drink kodulehekülg. Foto: Kuvatõmmis kodulehelt/ @ thelongdrink.com

Ameerika näitlejast Miles Tellerist, keda näeb järgmisel aastal legendaarse «Tippkutt» järjefilmis, sai tuntud alkohoolsest joogist inspireeritud Soome Long Drink kaasomanik, teatab forbes.com

Long Drink asutajad Ere Partanen ja Sakari Manninen tutvustasid tuntud alkohoolset jooki 1952. aastal turistidele, kes olid tulnud Soomes toimuvale suve olümpiamängudele. Kohalikele meeldis aga jook nii palju, et selle tootmist paluti jätkata.

Miles Teller
Miles Teller Foto: Scanpix / AP

2014. aastal kohtasid Partanen ja Manninen ameeriklast Evan Burnsi, koos võeti kampa veel kolmaski soomlane, ning 2018. aastal jõudis Soome Long Drink Ameerikasse. Miles Tellerist sai aasta tagasi koheselt joogi suur fänn ning nüüd on näitlejast saanud ka firma kaasomanik. 

«Ma tõepoolest usun sellesse, sest ma arvan, et see on hea alternatiiv teistele alkohoolsetele jookidele,» kirjeldas Teller oma otsust kaasomanikuks hakata. Näitleja sõnul on inimestel kõrini ka kuulsuste toetusavaldustest, seega tema tahab näidata, kuidas Long Drink orgaaniliselt tema elustiili sobib.

Teller reklaamis Long Drinki saabumist Ameerikasse eelmisel nädalal. «Terve tee Soomest, nüüd Ameerikas. Ma ei jõua ära oodata, millal kõik seda proovida saavad,» kirjutas Teller Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles