NÜÜD ON KÕIK: Meghan Markle'i isa solvas tütart hingepõhjani... ja Meghan vastas sellele eriti julmalt!

Elu24
Copy
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: PA images/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan ei kavatse enam kunagi oma isaga rääkida, sest too andis meediale järjekordse intervjuu, kus halvustas Meghani peret, vahendab The Sun.

Sussexi hertsogipaarile lähedal seisvad isikud avaldasid, et 38-aastane hertsoginna otsustas isaga kõik sidemed katkestada, sest mees on teda ja tema perekonda korduvalt avalikult reetnud.

Ka kirjutab The Sun, et prints Harry ja Meghan Markle ei kavatse lasta 75-aastasel Thomas Markle'il kohtuda ka lapselapse Archie'ga.

Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry koos poja Archie'ga.
Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry koos poja Archie'ga. Foto: SIPA/Scanpix

«See on kohutavalt kurb olukord, kuid Meghan on teinud väga raske otsuse, et ta ei jätka oma isaga suhtlemist,» avaldas üks allikatest.

«Tegelikult on see selline otsus, mille ta langetas juba mõni aeg tagasi. Nüüd tuleb tal sellega lihtsalt leppida,» lisas veel teinegi allikas.

«See on tema jaoks südantlõhestav, aga ta peab kaitsma ennast, oma abikaasat ja nende poega.»

Sussexi hertsogipaari lähedaste sõnul pole Thomas Markle kunagi kohanud ka Harryt ning on tõenäoline, et ta ei kohtu kunagi ka oma lapselapsega.

Meghan, Sussexi hertsoginna ja poeg Archie Berkshire’is Wokinghamis Billingbeari poloklubis heategevuslikul polosündmusel.
Meghan, Sussexi hertsoginna ja poeg Archie Berkshire’is Wokinghamis Billingbeari poloklubis heategevuslikul polosündmusel. Foto: PA Images/Scanpix

Thomas Markle kommenteeris nädalavahetusel skandaali, millesse Meghan ja prints Harry hiljuti sattusid, sest reisisid puhkusel viibides vaid eralennukiga. Loe selle kohta rohkem SIIT!

«Ma pole ikka veel oma väimehega kohtunud. Miks Harry ei võinud lennukisse istuda, minu juurde lennata ja paluda luba kosida mu tütart?» 

«Ilmselgelt pole tal probleeme eralennukitega sõitmisega,» sõnas Thomas Markle hiljuti.

Ka sõnas Thomas Markle väljaandele The Mail, et ta tahaks teada, kas tema kuninglikul lapselapsel on «kuulus Markle'ite nina».

«Soovin, et nad saadaks mulle Archie pildi, et saaksin selle raamida ja seinale Meghani pildi kõrvale panna.»

Samuti ei saanud Thomas mainimata jätta ka seda, kui «halvasti» kuninglik paar tema perega käitub. «Kõik vahutavad selle üle, kui armsad ja toredad nad on, aga nad ei ole toredad omaenda pereliikmete vastu,» teatas Meghani isa.

Thomas Markle töötas Hollywoodi filmitööstuses, kui kohtas 30. eluaastate keskel endast 12 aastat nooremat joogaõpetajat Doria Raglandi. Noored armusid, abiellusid ja 1981. aastal sündis neile tütar Meghan.

Paar läks lahku, kui tütar oli kuueaastane ning mõlemad vanemad kasvatasid teda koos edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles