Video: Lewis Hamiltoni reaktsioon pärast hukatuslikku avariid tõotas halba

Elu24
Copy
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SEBASTIAN GOLLNOW / AFP

Laupäeval kaotas oma elu traagilises õnnetuses noor F2 sõitja Anthoine Hubert. Meedias avaldatud videos on näha, et avariid pealt näinud Lewis Hamiltoni nägi juba siis, et tegu oli raske õnnetusega.

Hirmuäratav ahelavarii juhtus Belgia GP teisel ringil, mille järel lehvitati koheselt punaseid lippe ja sõit jäi täielikult ära. Hiljem teatati ka, et õnnetuses on hukkunud 22-aastane Anthoine Hubert.

34-aastane Lewis Hamilton andis avarii ajal intervjuud, kui nägi ekraani pealt Huberti kokkupõrget. Ta jättis küsimusele vastamise ja tema pilk oli kindlalt õnnetusele fikseeritud, vahendas The Sun.

Anthoine Hubert.
Anthoine Hubert. Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

Tema kogenud silm nägi, et tegu oli raske õnnetusega, sest ta sõnas: «Ossa. Ma loodan, et selle poisiga on kõik korras. See on jube.»

Viiekordne maailmameister jättis kohe intervjuu koos teiste Mercedese liimetega pooleli, et õnnetuse asjaoludel silm peal hoida.

Rahvusvaheline autorspordiliit teatas laupäeva õhtul Anthoine Huberti surmast. Hamilton oli üks esimesi, kes mehele kaastunnet avaldas: «See on kohutav. Jumal valvaku su üle, Anthoine. Minu mõtted ja palved on täna sinu ja sinu perega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles