Video: Mehhiko Popocatépetli vulkaani purskamise ajal nähti veebikaameras tundmatut lendavat objekti

Inna-Katrin Hein
Copy
Mehhiko Popocatepetli vulkaan purskamas
Mehhiko Popocatepetli vulkaan purskamas Foto: Rodrigo Arangua / AFP/Scanpix

Selle aasta alguses hakkas Mehhikos purskama Popocatépetli vulkaan, mille purskeid jälgiti veebikaamera abil.

19. augustil kell 8.15 kohaliku aja järgi nähti vulkaanipurske suitsust tõusmas kummalist lendavat objekti, teatab express.co.uk.

Seda nägid veebikaamerast mitmed ufoteoreetikud, kaasa arvatud Scott Waring, kelle arvates oli tegemist mingi maavälise lennumasinaga.

Mehhiko Popocatepetli vulkaan purskamas
Mehhiko Popocatepetli vulkaan purskamas Foto: Pablo Spencer / AFP/Scanpix

«Mitte ükski Maa lennuk, helikopter ega droon ei lendaks purskava vulkaani kohal. Seega on tegemist mingi meie planeedi välise objektiga. Veebikaamerast oli näha, et selle 600meetrise diameetriga vulkaani kohal ja juures on umbes 200-meetrine lendav objekt,» sõnas Waring.

Ta lisas, et tema ei tea ühtegi 200 meetri pikkust lennukit.

Waringi sõnul ei olnud tundmatut lendavat objekti mitte iga nurga alt näha, vaid ainult teatud nurga alt ja seega saab oletada, et maavälisel lendobjektil oli võimalus end mingi tehnoloogia abil varjata.

«Olen tegelenud ufodega aastaid, olen uurinud ka neid mida on olnud näha vulkaanipursete ajal. Kuid varem ei ole ma näinud ühtegi lendavat objekti purskava vulkaani juures,» teatas ufouurija.

Sotsiaalmeedias Popocatépetli vulkaanist tehtud videot näinute arvates on kaadritel näha midagi maavälist.

«Kui muuta kontrasti, siis on selle lendobjekti ümber näha energiavälja. Midagi sellist meie planeedi lendobjektide ümber kindlasti ei leidu,» teatas Mike Littlejohn.

Sõna võtsid ka skeptikud. Joshua Says arvas, et tegemist on tavalise lennukiga, mis on kaamerale üsna lähedal ja vulkaanist kaugel ning selle tõttu jääb mulje, nagu see lendaks vulkaani kohal.

5465-meetrine Popocatépetl on tegev kihtvulkaan Mehhikos, olles 5747-meetrise Orizaba järel suuruselt Mehhiko teine mägi.

Mehhiko Popocatepetli vulkaan purskamas
Mehhiko Popocatepetli vulkaan purskamas Foto: CARLOS SANCHEZ / AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles