Malaisia kuningast lahku läinud vene miss tegi lõpuks ometi suu lahti: see saab väga valus olema! (1)

Elu24
Copy
Miss Moskva 2015 missivõistluse võitja Oksana Vojevedina.
Miss Moskva 2015 missivõistluse võitja Oksana Vojevedina. Foto: STRINGER / REUTERS

Malaisia kuningas Muhammad V (49) abiellus 2018. aasta novembris venelannast iluduskuningannaga, ent nende abielu purunes tänavu juulis. Nüüd on venelanna Oksana Vojevodina (27) lahkuminekut ka kommenteerinud.

Vojevodina sõnab, et ta ei soovi oma lähedastele haiget teha, mistõttu ei avalikusta ta põhjust, miks nende abielu purunes. 

Elu24 kirjutas jaanuaris, et vene ja lääne meedia teatel leidis paar pärast paarikuulist abielu, et nad ei sobi kokku. Väidetavalt tülitsesid nad ka pisiasjade pärast, mis muutusid nii vaimselt kui füüsiliselt kurnavaks.

«Ma tean, et kõik tahavad teada, mis meiega juhtus,» sõnas Oksana nüüd.

«Enne polnud ma valmis sellest rääkima. Võib-olla, kui ma avaldan tõe, tunnen ma ennast paremini. Ma ei taha kellelegi haiget teha. See saab väga valus olema,» selgitas ta sotsiaalmeedia vahendusel.

Malaisia ekskuningas Muhammad V 2017. aastal.
Malaisia ekskuningas Muhammad V 2017. aastal. Foto: REUTERS/Scanpix

Sellise teadaande kirjutas ta pildi juurde, millel poseerib koos Malaisa endise kuninga Muhammad V-ga. Mitme sotsmeedia kasutaja arvates näeb mees pildil väga kõhn välja.

Limon kirjutab, et paljud fännid on Oksana postitusest ka hoopis segaduses, kuna naine ei selgitanud sellega tegelikult mitte midagi.

Ekskuningas Muhammad V ei ole oma tagasiastumist selgitanud, kuid tema nõunikud sõnasid toona, et mees soovis end pühendada oma perele.

Venemaa väljaande Komsomolskaja Pravda teatel tekitas Muhammad V abiellumine välismaalasega ja troonist loobumine Malaisias kriisi, kuna on vaja kiiresti valida uus kuningas.

2019. aasta jaanuaris kirjutas Elu24, et Vojevodina ja ekskuningas Muhammad V saavad lapsevanemateks. Iluduskuninganna jagab sotsiaalmeedias lapsest tihti pilte, ent varjab nendel alati tema näo. Vaata pilte SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles