Video: uskumatu! Pruutneitsi ilmus õe pulma eriti jaburas kostüümis

Elu24
Copy
Pruut. Pilt on illustratiivne.
Pruut. Pilt on illustratiivne. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Ameerikast pärit Christina jagas kolm nädalat tagasi Facebookis pilti laulatusest, millest ta ise pruutneitsina osa võttis. Tegu oli Christina õe pulmadega ning humoorikas pruutneitsi otsustas laulatusele saabuda eriskummalises kostüümis, vahendab Daily Mail

Christina võttis osa oma õe pulmast peapruutneitsina ning pani hiljem pildi laulatusest sotsmeediasse üles. Fotol on näha, kuidas Christina pruudi ja peigmehe kõrval türannosauruse kostüümis seisab. Ta kirjutas postitusele lisaks: «Kui sa oled peapruutneitsi ja sul lubatakse kanda, mida tahad... Ma ei kahetse midagi.»

Postitus sai aga ülipopulaarseks ning sellele reageerisid tuhanded inimesed. Üldjuhul on jäetud positiivseid kommentaare ning enamik on võtnud seda naljana. Üks kommenteerija aga kahtles, kas tegu on ikka päris laulatusega.

Samas on paljud lisanud postitusele oma sõbrannad ning ähvardanud nende pulmas sellist iseäralikku kostüümivalikut korrata. 

Christina tunnistas, et pruut oli asjast teadlik. Nimelt ei ole Christina piduliku riietuse fänn ning ta ei tahtnud palju raha uue kleidi jaoks kulutada. «Mõtlesin selle üle, mida kannaksin rohkem kui korra, ning õde lubas kanda, mida iganes,» meenutas Christina ja lisas, et on alati justnimelt dinosauruse kostüümi tahtnud.

«Saatsin õele sõnumi ja üllataval kombel oli ta nõus,» rõõmustas Christina. 

Christina õde oli ka pärast pulma positiivselt meelestatud. «Idee oli abielluda mehega, kes kohtleb mind, nagu ma riputasin kuu taevasse, ja me tegime seda,» lisas Christina õde pärast seda, kui eriskummaline pilt pulmast internetis populaarsust kogus.

«Mu õde on suurepärane ja ma ei teinud nalja, kui ütlesin, et ta võib ükskõik, mida kanda,» kinnitas Christina õde lõpetuseks.

Vaata allpool olevast videost hetke laulatusest ja rohkem pilte pulmadest leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles