Aita kaasa! Staarisaatest tuntust kogunud lauljatar vajab esimese plaadiga abi

Elu24
Copy
Johanna Randmann.
Johanna Randmann. Foto: Erakogu

Saates «Eesti otsib superstaari» osalenud Johanna Randmann kogub ühisrahastuse teel toetusi, et salvestada oma esimene album. Noore lauljatari eesmärgile saad kaasa aidata ka sina.

Noortebändi konkursi finalist kogub Hooandja portaalis raha, et salvestada kuue looga minialbum. Kokku on vaja saada 1605 eurot, üle poole eesmärgist on juba täidetud – Johannat on toetatud ca 930 euroga.

«Olen Tallinnast pärit vabakutseline laulja ja laulukirjutaja ning salvestamas oma esimest lühialbumit «Mina»,» tutvustab Johanna ennast Hooandja portaalis. Lauljatari mentor oli Jakko Maltis, kelle juures ta hääleseadet õppis.

Johanna Randmann.
Johanna Randmann. Foto: Erakogu

Johanna album sünnib Põhja-Tallinna räppari Jaanus Saksi käe all. Lauljatar lubab, et plaat tuleb võimalikult naturaalne. «Tulevasel plaadil on kõik instrumendid salvestatud originaalpillidel ning kasutatud minimaalselt nn «arvutimuusikat».»

Plaadi valmimisele aitavad kaasa mitmed muusikud-pillimehed, lubab Johanna. Toetused lähevad stuudiorendi, kujunduse ja füüsilise plaadi väljaandmisega seotud väljaminekute katteks. Kes toetab projekti 25 või enamaga euroga, saab ka plaadi omale.

Johanna plaadi valmimisele saad oma panuse anda SIIT.

Hooandja.ee projekt: Johanna Randmanni debüüt EP "Mina" from Hooandja Ee on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles