Eesti juutuuber Deana Noop avalikustab, kui palju ta Youtube'iga tegelikult raha teenib

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Deana Noop/Youtube.com

Juutuuber Deana Noop (25) avaldas hiljutises videos ausalt ja ilustamata, kui palju ta Youtube'iga teenib.

Deana avaldas videos, et seda, kui palju keegi Youtube'is tegelikult teenib, on väga raske seletada, sest sissetulek on tihti ebastabiilne. «Mõni kuu võid sa päris ilusti teenida, mõni kuu teenid sa päris vähe,» avaldas juutuuber.

«Jah, see oleneb vaatamistest, aga peamiselt see oleneb sellest, kui palju ja milliseid reklaame vaadatakse.»

«Reklaamid tulevad erinevatest valdkondadest ja see, mis valdkonnast reklaam sulle tuleb, oleneb väga sinu auditooriumist ja ka video sisust,» selgitab ta.

«Ma võin öelda, et kõige rohkem, mis ma olen ühe video eest saanud, on paarsada eurot,» avalikustab Deana ning lisab, et ühe oma hiljutise video eest sai ta seevastu ainult 20 eurot.

Kokkuvõtvalt sõnabki Deana, et Youtube'i reklaamide pealt võib ta mõnel kuul väga hästi teenida, aga ta ei tea kunagi, kas ta ka järgmisel kuul sama palju teenib.

Ka sõnab ta, et lisaks reklaamidele teenivad juutuuberid nüüd raha ka sponsorite näol. «Minul on olnud väga-väga vähe sponsoreeritud videoid, aga sponsoreeritud videod toovad sulle palju rohkem sisse kui lihtsalt reklaamid.»

Deana selgitab ka, et kuna ta kasutab ka Instagrami, saab sponsoreeritud postitusi teha ka seal. Millistest summadest me Instagrami puhul räägime, Deana ei avaldanud.

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles