Foto: mitu kuud avalikkuse silme alt kadunud poliitmässaja Raimond Kaljulaid üllatas uue välimusega

Elu24
Copy
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Erik Prozes / Postimees

Pärast europarlamendist väljajäämist avaliku tähelepanu alt kadunud poliitik Raimond Kaljulaid kuulutab sotsiaalmeedias, et on nüüd jälle tagasi.

Parteitu poliitik Raimond Kaljulaid pani Instagrami pildi, kus näitab uut välimust. «Ma olen tagasi. Uus algus, uus hooaeg, uus elu, uus soeng,» kuulutab endine Põhja-Tallinna linnaosa vanem.

Kaljulaid kirjutas mai lõpus oma blogis, et poliitikaelus ootab teda ees vaiksem aeg. «Ütlen järjest ära erinevaid poliitikaväliseid pakkumisi, et ka ise suvel pisut puhata,» kirjutas ta. Paljutõotava postituse järgi võib arvata, et nüüd on see puhkus läbi saamas.

15. juunil teatas Kaljulaid abielust elukaaslase Jane Palmiga. 16. juunist saati pole Kaljulaid aktiivne olnud Facebookis, Instagramis ega Twitteris, nii et paus sotsiaalmeediast kestis kaks ja pool kuud.

Kevadel oli poliitik pidevalt pildis, kuna astus võimukõneluste keskel välja Keskerakonnast ning sai europarlamendi valimistel üksikkandidaadina üle 20 000 hääle. Parteist lahkumisega mässas Kaljulaid Keskerakonna, EKRE ja Isamaa võimuliidu vastu.

Näib, et puhkus on viljakas olnud, kuna nüüd on Kaljulaid uue hingamise (või vähemasti soenguga) tagasi. Kevadel viskas ta nalja, et kui ta europarlamendist välja jääb, hakkab hoopis diskoriks, kuid seda siiani juhtunud pole.

Vaata pilti stiilimuutusest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles